GAME NIGHT

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night: "Έχει κλείσει η ψαλίδα μεταξύ των μικρών και των μεγάλων στο Euro"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night: "Έχει κλείσει η ψαλίδα μεταξύ των μικρών και των μεγάλων στο Euro"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην Game Night μέσω της στήλης του Legend's Review, κάνοντας το σχόλιό του για τις διασταυρώσεις και τα ζευγάρια στη φάση των "16" στο Euro 2024.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην Game Night μέσω της προσωπικής του στήλης, Legend's Review, τις διασταυρώσεις και τα ζευγάρια στη φάση των "16" στο Euro 2024.

Ο Νικολαΐδης αναφέρθηκε επίσης, στα πρώτα παιχνίδια των νοκ-άουτ, Ελβετία - Ιταλία και Γερμανία - Δανία, ενώ σχολίασε και τη συνολική εικόνα του Euro 2024 μετά το τέλος των ομίλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις διασταυρώσεις και τα ζευγάρια των "16":

"Περιμέναμε άλλες πρωτιές και τώρα που έχουν χάσει την πρώτη θέση οι μεγάλες ομάδες θα δούμε ζευγάρια που δεν φανταζόμασταν τελικά στον τελικό. Πλέον έχει μείνει μόνο Ιταλία και Αγγλία στη μία μεριά".

Για το αν η Ισπανία έχει δύσκολο έργο με τη Γεωργία:

"Όχι. Η Ισπανία έχει παίξει και ωραίο ποδόσφαιρο και δεν έχει δεχθεί και γκολ. Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκεί. Οι Ισπανοί ξεχώρισαν, απλά περιμένω και κάποιες εκπλήξεις, δηλαδή ομάδες καλές, μεγάλες, παραδοσιακές δυνάμεις που δεν έχουν παίξει καλά να δείξουν άλλο πρόσωπο πλέον στα νοκ-άουτ παιχνίδια. Περιμένουμε καλύτερα ματς από τους Ιταλούς, από τους Βέλγους, από τους Άγγλους σίγουρα. Ούτε επίσης, από τους Γάλλους έχουμε δει κάτι. Οπότε δεν νομίζω ότι θα δούμε όλες αυτές τις ομάδες να συνεχίζουν με κακές επιδόσεις. Κάποιες θα ανεβάσουν την απόδοσή τους και θα βελτιωθούν στα νοκ-άουτ".

Για το Ελβετία - Ιταλία: "Η Ιταλία δεν ήταν πολύ κακή στο τελευταίο ματς. Το Χ το πήρε γιατί έπρεπε να το πάρει. Δεν ήταν για να χάσει, άσχετα αν το Χ ήρθε στο 90+8'. Και αμύνθηκε και πολύ καλά, αλλά η Ελβετία είναι μπελάς για όλες τις ομάδες".

Για το Γερμανία - Δανία: "Είναι τα πρώρα δύο ματς, που μπορεί να φαίνονται ξεκάθαρα φαβορί η Ιταλία και η Γερμανία πέφτουν σε ομάδες που δεν είναι εύκολες. Κι η Δανία είναι μία ομάδα που μπορεί να φτάσει στους "4", στους "8". Αλλά εγώ περιμένω καλύτερη απόδοση από τις μεγάλες ομάδες, δεν περιμένω έκπληξη".

Για τη συνολική εικόνα του Euro: "Έχει κλείσει η ψαλίδα μεταξύ των μικρών και των μεγάλων πολύ. Αυτά που γίνονταν παλαιότερα, κάποιες εύκολες νίκες, δεν υπάρχουν πλέον. Τρέχουν πολύ οι ομάδες, δεν υπάρχουν μεγάλα σκορ στο Euro. Πιστεύουν στα πόδια τους, έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο κι έχει κλείσει η ψαλίδα".

TAGS GAME NIGHT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ