GAME NIGHT

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night: "Η χειρότερη εμφάνιση που έχω δει σε Euro από την Αγγλία, μέχρι στιγμής λάμπει ο Γουίλιαμς"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night: "Η χειρότερη εμφάνιση που έχω δει σε Euro από την Αγγλία, μέχρι στιγμής λάμπει ο Γουίλιαμς"
PRINTSCREEN

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην Game Night μέσω της στήλης του Legend's Review, κάνοντας το σχόλιό του για τα ματς της Κυριακής (30/6) στο Euro 2024.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχόλιασε στην Game Night μέσω της προσωπικής του στήλης, Legend's Review, τα παιχνίδια της Κυριακής (30/6) στο Euro 2024.

Αναλυτικά το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη:

Για την Αγγλία: "Αν ψήφιζα ποια είναι η χειρότερη εμφάνιση που έχω δει ποτέ στο Euro θα ήταν της Αγγλίας η σημερινή (σ.σ. χθεσινή), γιατί έπαιζε με κακό αντίπαλο και δεν βλεπόταν. Ήταν πολύ απογοητευτική. Ενώ θα ήθελα να προχωρήσει, πρέπει να παίξει και μπάλα για να προχωρήσει. Αναρωτιόμουν γιατί λείπουν τόσοι πολλοί καλοί παίκτες από την εθνική. Δεν θα ήταν καλό να έχει έναν Ράσφορντ; Ο Γκρίλις είχε καλή σεζόν. Οι Άγγλοι έχουν φυσική κατάσταση, έχουν ένταση στο παιχνίδι τους, πράγμα το οποίο τέσσερα ματς δεν το έχουμε δει στην εθνική Αγγλίας".

Για την Ισπανία: "Χαμογέλασα για πρώτη φορά στο Euro. Ήταν εκπληκτικό το θέαμα, παρόλα αυτά μου άρεσε η Γεωργία. Όταν έπαιρνε την μπάλα είχε σχέδιο. Και αυτό μου έδειξε ότι έχει κενά η Ισπανία. Όποτε έφευγαν οι Γεωργιανοί μπορούσε να γίνει φάση. Παίζει με κάποια ρίσκα η Ισπανία. Είναι η πιο θεαματική ομάδα που έχουμε δει. Κάνουν και κάτι που δεν το έκανε παλιά η Ισπανία, σουτάρουν από μακριά. Η Ισπανία η καλή η παλιά, δεν το έκανε αυτό. Έχουν τρομερή κίνηση χωρίς την μπάλα. Πάντα θα υπάρχει ένας ή δύο παίκτες ελεύθεροι και η μπάλα θα είναι μονίμως στα πόδια τους".

Για τον Μπέλιγχαμ: "Τελείωσαν τα παλιά 10άρια που δεν έτρεχαν και περίμεναν να πάρουν την μπάλα. Τώρα οι καλοί παίκτες είναι για όλες τις δουλειές και για αυτό ξεχωρίζουν. Το γκολ του Μπέλιγχαμ είναι εκπληκτικό, σπάνιο, λίγοι παίκτες μπορούν να το κάνουν. Αν με ρωτήσεις όμως ποιον ξεχωρίζω στο Euro, θα σου πω ότι μέχρι στιγμής λάμπει ο Γουίλιαμς".

Για τον Γιαμάλ: "Η σέντρα που έκανε δεν ήταν σέντρα, ήταν πάσα στο κεφάλι του Ρουίθ. Ήταν πάσα δεν ήταν σέντρα. Η Ισπανία είναι η μοναδική ομάδα που δεν κάνει σέντρες. Δηλαδή βρέθηκα στο πλάι και απλά τη σεντράρω μπας και βρεθεί κάποιος στην περιοχή. Αν τις μετρήσουμε πρέπει να είναι τόσο λίγες που θα μας κάνει τρομερή εντύπωση. Μόνο πάσες κάνει μέσα στη μεγάλη περιοχή".

Για το Γαλλία - Βέλγιο: "Είναι ένα τρομερό ζευγάρι. Και οι δύο δεν έχουν παίξει καλά και οι δύο είναι ταλαντούχες ομάδες. 51-49 Βέλγιο. Δικαιούται παραπάνω πράγματα το Βέλγιο. Οι Γάλλοι δεν έχουν δείξει μέχρι στιγμής".

TAGS GAME NIGHT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ