GAME NIGHT

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night: "Η Τουρκία ήταν καλύτερη, αλλά η Ολλανδία πιο αποτελεσματική"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night: "Η Τουρκία ήταν καλύτερη, αλλά η Ολλανδία πιο αποτελεσματική"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έκανε το σχόλιό του στην Game Night από τα γήπεδα της Γερμανίας, για την πρόκριση της Ολλανδίας απέναντι σε μία πολύ καλή Τουρκία που άξιζε περισσότερα.

Τα προημιτελικά του Euro 2024 ολοκληρώθηκαν και οι Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία και Ολλανδία είναι οι τέσσερις ομάδες που πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να φιλοξενείται στην Game Night και να κάνει το σχόλιό του.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης μέσω της στήλης του, Legend's View, μίλησε για την Τουρκία που άξιζε περισσότερα κι ήταν καλύτερη από την Ολλανδία, που ήταν πιο αποτελεσματική, ενώ αναφέρθηκε και στον πολύτιμο Γκιουλέρ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ο Κατσουράνης έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από τον Κρόος: "Θεωρώ σπουδαίο ποδοσφαιριστή τον Κατσουράνη, αλλά δεν θα μπω σε συγκρίσεις. Σπουδαίο θεωρώ και τον Τόνι Κρόος".

Για το Ολλανδία - Τουρκία: "Είδα μία πολύ καλή Τουρκία, η οποία δεν δικαιούται να χάσει. Ένα δύσκολο γκολ το δικαιούται σίγουρα. Γύρισε το ματς πολύ εύκολα η Ολλανδία, χωρίς να πιέσει, χωρίς να κάνει πολλές φάσεις. Καλύτερη στο ματς στα 90' μού φάνηκε η Τουρκία. Η Τουρκία είχε παραπάνω από μία ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Δεν είδαμε την Ολλανδία να βρίσκει χώρους, να δημιουργεί καταστάσεις. Δεν τη θυμάμαι να έχει ένα δεκάλεπτο που να είναι έστω πολύ καλή".

Για την "αδυναμία" της Τουρκίας στην ανασταλτική λειτουργεία: "Ναι, είναι η αδυναμία της, δέχεται φάσεις η Τουρκία. Σε όλα τα ματς δέχθηκε. Απλά σήμερα ήταν πολύ καλή η απόδοσή της γενικά. Έκανε νομίζω το καλύτερο παιχνίδι της. Οι Ολλανδοί δεν έκαναν τόσες φάσεις, όσες οι Τούρκοι. Απλά ήταν πιο αποτελεσματικές οι ευκαιρίες".

Για τα Final third entries της Ολλανδίας που ήταν περισσότερα της Τουρκίας: "Οποιοδήποτε φάουλ κέρδιζε η Τουρκία κάτω από το κέντρο ήταν σαν να ήταν κόρνερ. Ανέβαιναν όλοι και γινόταν γέμισμα, οπότε αυτό μεγαλώνει και τον αριθμό".

Για τον Γκιουλέρ: "Μου άρεσε πάρα πολύ, έχει πολύ αέρα, πολύ ωριμότητα για την ηλικία του. Τρέχει ακατάπαυστα. Έχει κάνει 11χλμ., 92% στις πάσες, πίσω μόνο από τον Τσαλχάνογλου. Τόσο πολύ ήταν μέσα στο παιχνίδι της Τουρκίας και κινούταν σε όλα τα πλάτη και μήκη του γηπέδου. Ήταν πάρα πολύ καλός".

TAGS GAME NIGHT EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ