GAME NIGHT

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night: "Μέχρι στιγμής ξεχωρίζει η Ισπανία, o Ρόδρι θα μπορούσε να παίξει με Ινιέστα και Τσάβι"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night: "Μέχρι στιγμής ξεχωρίζει η Ισπανία, o Ρόδρι θα μπορούσε να παίξει με Ινιέστα και Τσάβι"
PRINTSCREEN

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην Game Night μέσω της στήλης του Legend's Review, κάνοντας το σχόλιό του για το παιχνίδι ανάμεσα σε Γαλλία και Ολλανδία, ενώ εξέφρασε και την άποψή του για την Ισπανία, η οποία κατά τη γνώμη του ξεχωρίζει.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχόλιασε στην Game Night μέσω της προσωπικής του στήλης, Legend's Review, την αναμέτρηση ανάμεσα σε Γαλλία και Ολλανδία, ενώ εξέφρασε και την άποψη ότι η Ισπανία μέχρι στιγμής είναι η ομάδα που ξεχωρίζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν το γκολ της Ολλανδίας δεν μέτρησε σωστά: "Κι εμένα αυτή είναι η άποψή μου, διότι θα μπορούσε να κάνει επέμβαση ο τερματοφύλακας και δεν μπορούσε γιατί ήταν μπροστά ποδοσφαιριστής. Είπα ότι κατά την γνώμη μου εμποδίζει ο παίκτης".

Για το παιχνίδι:"Στην αρχή περιμέναμε ότι το ματς θα ήταν καλό. Ο Γκριεζμάν ήταν σε καλή μέρα. Έβγαλαν τον Καντέ καλύτερο παίκτη, εγώ διαφωνώ, νομίζω ότι ο Τσουαμενί ήταν καλύτερος. Όχι ότι ο Καντέ δεν ήταν. Οι Γάλλοι βρήκαν φάσεις, απλά δεν μπήκαν γκολ. Θέλαν να προστατεύσουν το αποτέλεσμα. Ειδικά οι Ολλανδοί όσο περνούσε ο χρόνος φαινόταν στα μάτια μου ότι βολεύονταν με την ισοπαλία. Η Γαλλία προσπάθησε να το πάρει το ματς λίγο παραπάνω. Μέχρι εκεί. Θα ξεχωρίσω το πρώτο 20λεπτο στο πρώτο ημίχρονο και το πρώτο 20λεπτο στο δεύτερο. Ο Ακέ είχε πάρα πολύ λίγες επαφές με τη μπάλα, δεν ανέβηκε ποτέ. Ο Ακέ είχε μόνο 14 πάσες. Πάντα οι αμυντικοί έχουν περισσότερες πάσες από όλους".

Για την Ισπανία: "Το δεύτερο ματς της Ισπανίας ήταν εκπληκτικό. Μου θύμισε παλιά Ισπανία. Η Γερμανία στο πρώτο ήταν καλή και έχουμε δει ένα δεύτερο που δεν ήταν. Μέχρι στιγμής ξεχωρίζει η Ισπανία".

Για τους νέους της Ισπανίας: "Σίγουρα η γενιά η παλιά που είχε η Ισπανία, είναι πολύ δύσκολο να ξαναβγεί. Αποκλείεται να δούμε την Ισπανία του 2010. Αλλά η Ισπανία που είδαμε με την Ιταλία, θύμισε εκείνη την Ισπανία. Ο Ρόδρι θα μπορούσε να παίξει με Ινιέστα και Τσάβι".

TAGS GAME NIGHT ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ