GAME NIGHT

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night: "Ο Ρονάλντο νομίζει πως είναι όλη η Πορτογαλία, ανεξήγητα όσα έκανε ο Μαρτίνεθ"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night: "Ο Ρονάλντο νομίζει πως είναι όλη η Πορτογαλία, ανεξήγητα όσα έκανε ο Μαρτίνεθ"
PRINT SCREEN

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην Game Night μέσω της στήλης του Legend's Review, κάνοντας το σχόλιό του για τα ματς της Δευτέρας (01/07) στο Euro 2024.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχόλιασε στην Game Night μέσω της προσωπικής του στήλης, Legend's Review, την πρόκριση της Πορτογαλίας επί της Σλοβενίας στα πέναλτι και την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς και το Γαλλία - Βέλγιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης στη Game Night: Για το αν η Πορτογαλία πήρε δίκαια την πρόκριση: "Δίκαια. Τις δύο μεγάλες φάσεις, τα τετ-α-τετ, τα είχε η Σλοβενία. Δεν πέρασε άδικα η Πορτογαλία, αλλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο προπονητής του. Είχα πάντα ενστάσεις και όταν ήταν προπονητής στο Βέλγιο. Σήμερα μου έκανε τεράστια εντύπωση στο πώς χειρίστηκε στο ματς. Οι αλλαγές που έκανε, ο χρόνος που της έκανε. Έχει μεγάλη ευθύνη που πήγε το ματς στα πέναλτι".

Για την παρουσία του Ρονάλντο στο ματς: "Συγκρατούμαι δεν θέλω να μιλήσω και πάρα πολύ (σ.σ. γέλια). Δεν είναι όλη η ομάδα και όλο το ματς ο Ρονάλντο. Αυτός νομίζει αυτό. Ούτε το οφσάιντ δεν δέχεται. Τον βγάζουν οφσάιντ και αντιδράει, φάουλ δεν κάνει ποτέ. Όλη αυτή η συμπεριφορά δεν μου αρέσει εμένα.

Δεν βγαίνει και από το ματς, κάνει κακό. Είναι ο Ρονάλντο, άλλα έπρεπε να βγει. Ο προπονητής δεν βγάζει κανέναν από τους μεγάλους σταρ, δεν ξέρω το λόγο. Ο Μπερνάρντο Σίλβα δεν πήγε καθόλου καλά, το ίδιο και ο Φερνάντες. Έκανε αλλαγή τον Βιτίνια και δεν μπόρεσα να το καταλάβω ποτέ. Έκανε δύο αλλαγές μέχρι και το 110. Ήταν ανεξήγητα όλα αυτά".

Για το Γαλλία - Βέλγιο: "Είδα όλο το πρώτο ημίχρονο και πολύ λίγο από το δεύτερο. Ο Ντε Μπρόινε έπαιζε πολύ χαμηλά, δεν τον έχω ξαναδεί τόσο χαμηλά και ο Καντέ ήταν κοντά του. Ήταν περίεργο που τον είχε εκεί. Είχα την εντύπωση ότι πίεσε η Γαλλία και δικαίως πέρασε".

Για τη συνέχεια του τουρνουά: "Περιμένω κάποια στιγμή να αρχίσουν να παίζουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Δεν το έχω δει από τη Γαλλία, την Αγγλία, το Βέλγιο μέχρι στιγμής. Εύχομαι στην επόμενη φάση να είναι καλύτερες, να χαρούμε περισσότερο ποδόσφαιρο. Σήμερα είχε συγκινήσεις το ματς, αλλά περιμένεις περισσότερα πράγματα από τόσο ταλέντο μέσα στο γήπεδο.

Μπορεί να είναι άλλο ματς το Γαλλία - Πορτογαλία. Αυτό που καταλαβαίνω από την Πορτογαλία είναι ότι ο προπονητής βάζει κάποιους παίκτες και περιμένει από αυτούς να κάνουν κάτι στο ματς με βάση τον ταλέντο τους. Δεν παρεμβαίνει καθόλου στο ματς".

TAGS GAME NIGHT EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ