GAME NIGHT

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night: "Έκπληξη η πρόκριση της Τουρκίας, ο Χάκπο παίζει καλύτερα με την Ολλανδία"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night: "Έκπληξη η πρόκριση της Τουρκίας, ο Χάκπο παίζει καλύτερα με την Ολλανδία"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην Game Night μέσω της στήλης του Legend's Review, κάνοντας το σχόλιό του για τα ματς της Τρίτης (2/7) στο Euro 2024.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχόλιασε στην Game Night μέσω της προσωπικής του στήλης, Legend's Review, την πρόκριση της Ολλανδίας επί της Ρουμανίας με το άνετο 3-0 και τη νίκη-πρόκριση της Τουρκίας επί της Αυστρίας με 2-1.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης στη Game Night:

Για το Αυστρία - Τουρκία:

"Είχα πει πριν το Euro σε σχετική ερώτηση για το ποιες ομάδες μπορεί να κάνουν την έκπληξη πως θα είναι η Τουρκία ή η Αυστρία. Με το που ξεκίνησε το Euro βέβαια η Αυστρία μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση από την Τουρκία οπότε θα το θεωρήσω έκπληξη το αποτέλεσμα.

Για μένα αγχώθηκε πολύ η Αυστρία με το γκολ που δέχτηκε και μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας βιαστικά και όχι γρήγορα. Η βιασύνη φαινόταν σε κάθε κίνηση που έκανε".

Για την εμφάνιση της Ολλανδίας κόντρα στην Ρουμανία:

"Σήμερα ήταν πολύ καλή, έκανε πολλές φάσεις. Δεν έχει την κινικότητα. 15 λεπτά της πήρε για να συνέλθει από την έκπληξη και την επιθετικότητα που έβγαλαν οι Ρουμάνοι. Μετά ισορρόπησε το ματς και έκανε πολλές φάσεις. Έχει σε καταπληκτική κατάσταση τον Χάκπο, ήταν εξαιρετικός ο Ρέιντερς.

Γενικά έπαιξε πολύ καλά και έβγαλε ευκαιρίες, θα μπορούσε να τελειώσει το ματς πιο νωρίς αλλά μου έκανε εντύπωση, αν και δεν μιλάω για διαιτησία, το σφύριγμα του διαιτητή που έκοψε την αντεπίθεση της Ρουμανίας. Το λέω γιατί σπάνια βλέπω τόσο κακά σφυρίγματα σε μεγάλες διοργανώσεις".

Για τη διαφορά του Χάκπο στην απόδοση του σε Ολλανδία και Λίβερπουλ:

"Οι Ολλανδοί δίκαια πέρασαν και ο Χάκπο εξακολουθεί να παίζει διαφορετικά με την Εθνική σε σχέση με την Ολλανδία. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες του Κλοπ που τους πήρε ένα χρόνο για να δείξουν όσα ήθελε".

Για τον Μπρινιόλι που πήρε η ΑΕΚ και τον Στρακόσα που συζητάει και πως μπορεί να τους διαχειριστεί ένας προπονητής:

"Δεν ξέρω. Εγώ δεν θα το έκανα να πάρω και τους δύο. Εκτός αν τους είχα μιλήσει και είχα πει πως πρώτος θα είναι αυτός και δεύτερος αυτός και θα το δεχόταν κάποιος από τους δύο.

Τα χρήματα τα ξοδεύεις για να πάρεις κάποιον παίκτη που σου λείπει σε κάποια θέση και όχι να τα έχεις στον πάγκο. Αυτή είναι η δική μου άποψη".

Για το Γερμανία - Ισπανία:

"Η Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε δει έως τώρα στο Euro. Αυτό δεν πάει να πει πως μπορεί να κερδίσει τη Γερμανία. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Αυτή η Γερμανία έχει την ικανότητα να κερδίσει την Ισπανία".

Για το αν ήταν εύκολο έως τώρα το έργο της Ισπανίας:

"Θα συμφωνήσω αλλά πείτε μου τις άλλες ομάδες που δεν είχαν εύκολο δρόμο. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για όλες".

TAGS GAME NIGHT EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ