GAME NIGHT

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night: "Θα είχε τύχη η Εθνική αν περνούσε στο Euro, αυτόν τον επιθετικό έχω ξεχωρίσει"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night: "Θα είχε τύχη η Εθνική αν περνούσε στο Euro, αυτόν τον επιθετικό έχω ξεχωρίσει"
PRINTSCREEN

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην Game Night μέσω της στήλης του Legend's Review, κάνοντας το σχόλιό του για τα ματς του Σαββάτου στο Euro 2024.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχόλιασε στην Game Night μέσω της προσωπικής του στήλης, Legend's Review, τα παιχνίδια του Σαββάτου στο Euro 2024.

Ο Νικολαΐδης σχολίασε τις εμφανίσεις του Ρομέλου Λουκάκου και του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Εθνική Ελλάδας θα είχε τύχη αν περνούσε την Γεωργία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Λουκάκου: "Σε όσα ματς βλέπω τον Λουκάκου, όταν πάει καλά είναι εντυπωσιακός. Έχει τρομερό ταλέντο. Όλοι περιμέναμε περισσότερα πράγματα από αυτόν, γενικά στην καριέρα του. Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει, αλλά είναι σπουδαίος παίκτης. Το πρώτο γκολ σήμερα έγινε γιατί έπαιξε πολύ καλά με πλάτη.

Μπορεί να το κάνει και αυτό, μπορεί να κάνει κι άλλα. Νομίζω ότι έχει να κάνει με την ψυχολογία του. Σε μερικές ομάδες ταίριαξε, σε μερικές δεν περνούσε καλά. Έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του και με την ψυχοσύνθεσή του. Συνήθως ο Λουκάκου είναι ένας παίκτης που ή δεν θα πάει καθόλου καλά ή θα πάει πολύ καλά. Δεν υπάρχουν πολλά ματς που να είναι έτσι κι έτσι".

Για τον Μαρτίνεθ: "Ο Μαρτίνεθ είναι ο άνθρωπος που είχε για πολλά χρόνια στα χέρια του μία από τις πιο ταλαντούχες ομάδες που έχουμε δει στον κόσμο. Δεν πέτυχε να πάρει κάτι. Τώρα τον βλέπουμε στην Πορτογαλία.

Αυτό που έλεγα στο προηγούμενο ματς ήταν ότι δεν ξέρω αν ταιριάζει αυτό το σύστημα στην Πορτογαλία και τώρα βλέπω το αλλάζει. Ίσως ο Μαρτίνεθ τώρα είναι πιο έμπειρος και προσαρμόζεται. Συγκρίνοντας τα δύο παιχνίδια είδα μεγάλη διαφορά".

Για τον Ρονάλντο και τα δύο σερί 90λεπτα: "Έχω φίλο που δεν συμπαθεί τον Ρονάλντο και μου λέει 'ξέρεις γιατί έκανε πάσα, γιατί πέρασε πρώτος σε ασίστ στην ιστορία των Euro'. Στο προηγούμενο ματς ο Ρονάλντο ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις. Μπορεί να υπάρχει ματς που να πρέπει να βγει ο Ρονάλντο και να μην τον βγάζει".

Για την Πορτογαλία: "Είδα καλή Πορτογαλία σήμερα. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με τον Ρονάλντο, αλλά απ' την άλλη αν ο Ρονάλντο είναι το μισό από ό,τι έχουμε συνηθίσει η Πορτογαλία μπορεί να πάει ψηλά, γιατί μέχρι τις 8 θα φτάσει, μετά απομένουν τρία ματς. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Πορτογαλία".

Για τον Λεάο: "Σήμερα η κάρτα που πήρε ήταν λίγο αυστηρή, δεν έπεσε για να κερδίσει κάτι. Στο πρώτο ματς ο Λεάο ήταν ο μόνος που έκανε ατομική προσπάθεια στα πρώτα 15-20' και μετά εξαφανίστηκε. Και εγώ περιμένω περισσότερα. Και τον Μπερνάρντο Σίλβα τον έχουμε μάθει με τη Σίτι να κάνει πράγματα από εκεί. Νομίζω ότι δεν τον βολεύει το σύστημα, ειδικά στο πρώτο παιχνίδι, που τον έστελνε ο προπονητής να πλησιάζει κοντά στον Ρονάλντο. Έπαιζε πολύ κοντά στον Ρονάλντο, δεν τον είδαμε στη γραμμή. Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν πιάσει την απόδοση που έχουμε συνηθίσει".

Για τον επιθετικό που έχει ξεχωρίσει: "Μουσιάλα. Περισσότερο μπορώ να σου πω για πλαϊνούς, παρά για σέντερ φορ. Για να φανεί ένα σέντερ φορ πρέπει να πηγαίνει καλά και η ομάδα. Ένας πλαϊνός μπορεί με μία ενέργεια να φανεί μέσα στο παιχνίδι. Ο σέντερ φορ της Γεωργίας μου άρεσε και η Γεωργία μου άρεσε επίσης".

Για το αν θα είχαμε τύχη στον όμιλο, αν περνούσαμε τη Γεωργία: "Ναι θα είχαμε. Η Γεωργία που είδαμε σήμερα δεν είχε καμία σχέση με αυτή που παίξαμε εμείς. Δε θεωρώ ότι δεν θα είχαμε τύχη απέναντι στην Τουρκία και την Τσεχία. Ας μην ξεχνάμε την απόδοση που είχε η Εθνική μας με καλές ομάδες, όπως με τη Γαλλία και την Ολλανδία. Όταν πας στο Euro η διοργάνωση σου δίνει ένα boost".

Για το πώς είναι το Euro: "Έχει fan zone σε δύο τρία σημεία στην πόλη. Έχει μεγάλες οθόνες για τα ματς. Από σήμερα βλέπω Κροάτες στους δρόμους. Στο προχθεσινό ματς μέσα στο πέταλο της Γαλλίας ήταν 20 άτομα πορτοκαλί (σ.σ. οπαδούς της Ολλανδίας)".

TAGS GAME NIGHT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ