ΕΥΡΩΠΗ

Ο Ντίντακ "έσβησε" τον Μπόγιαν!

Ο Ντίντακ "έσβησε" τον Μπόγιαν!

Το εγκώμιο του Ντίντακ Βιλά για τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας στο Ευρωπαϊκό U21 έπλεξε η "Gazzetta dello Sport", χαρακτηρίζοντας παράλληλα απογοητευτικό τον Μπόγιαν Κρκιτς.

Μπορεί ο Μπόγιαν να μετράει σχεδόν 100 ματς με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και να είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα τη νέα σεζόν έναντι 10.000.000 ευρώ (τόσο είναι το ποσό που θα δώσουν οι Ρωμαίοι), όμως στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 που διεξήχθη αυτές τις ημέρες στη Δανία, αυτός που έλαμψε είναι ο Ντίντακ Βιλά.

Ο λόγος για τον Ισπανό αριστερό μπακ της Μίλαν, ο οποίος θα παίξει δανεικός τη νέα σεζόν στην Εσπανιόλ ενώ βρέθηκε και πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, με την "Gazzetta dello Sport" να τον χαρακτηρίζει "πρωταγωνιστή και άνθρωπο των ασίστ" με σημερινό της δημοσίευμα.

"Ο Ντίντακ δεν βγήκε ποτέ από την ενδεκάδα της Ισπανίας. Έπαιξε και στα πέντε παιχνίδια, κάτι που στην ομάδα του κατάφεραν μόνο οι Τιάγκο, Ντε Χέα και Μπόλτα", αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, υπογραμμίζοντας ότι ο άνθρωπος που έδωσε την ασίστ για το πρώτο γκολ της Ισπανίας στον τελικό (2-0 την Ελβετία) είχε μόλις μία συμμετοχή με τη Μίλαν το περασμένο εξάμηνο, και αυτή στο αδιάφορο τελευταίο ματς με την Ουντινέζε.

Στον αντίποδα, τα σχόλια για το επικείμενο απόκτημα της Ρόμα, Μπόγιαν Κρκιτς, μόνο κολακευτικά δεν είναι:

"Στο περυσινό ισπανικό πρωτάθλημα έπαιξε μόλις 949 λεπτά, κάτι που ίσως μην έχει σημασία αφού είχε μπροστά του τον Μέσι.

Αλλά και στην Ισπανία δεν άλλαξε κάτι αφού έχασε τη θέση του από τον Αντριάν, παίκτη της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (8 γκολ σε 36 ματς πέρυσι), που τον εμπιστεύτηκε ο προπονητής του Λουίς Μίγια και εκείνος τον ξεπλήρωσε με 5 γκολ.

Από την πλευρά του ο Μπόγιαν αγωνίστηκε συνολικά 66 λεπτά και στα 5 ματς στη Δανία...", ήταν το σχόλιο της "Gazzetta dello Sport".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ