ΙΩΝΙΚΟΣ

Ο Ντουμίτρι Ντουμιτρίου, ο ο Βαγγέλης Βλάχος και ο Γιάννης Χατζηνικολάου είναι τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν στη Νίκαια

Ο Ντουμίτρι Ντουμιτρίου, ο ο Βαγγέλης Βλάχος και ο Γιάννης Χατζηνικολάου είναι τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν στη Νίκαια
Τσιώλης

Στον... ύπνο έπιασε τον Χρήστο Κανελλάκη ο Σάκης Τσιώλης! Η παραίτηση του έμπειρου προπονητή από την τεχνική ηγεσία αιφνιδίασε τη διοίκηση του συλλόγου της Νίκαιας.

Ο Τσιώλης επρόκειτο να συναντηθεί την Κυριακή με τον ιδιοκτήτη της ομάδας και για να... σκοτώσει την ώρα του παρακολούθησε το παιχνίδι μεταξύ του Πανιωνίου και της Λάρισας.

Αναζητείται άμεσα ο αντικαταστάτης του Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία και ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα τρία ονόματα. Πρόκειται για τον Ντουμίτρι Ντουμιτρίου, τον Βαγγέλη Βλάχο και τον Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο Ντουμιτρίου συγκεντρώνει την προτίμηση της διοίκησης, μιας και γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, αφού έχει εργαστεί σε ΑΕΚ, Ακράτητο και Πανιώνιο.

Ο Βαγγέλης Βλάχος είναι ο καλύτερος Έλληνας διαθέσιμος προπονητής, στα μείον όμως είναι το γεγονός ότι έχει εργαστεί στο παρελθόν στην ομάδα και είχε... συγκρουστεί με τον Χρήστο Κανελλάκη.

Ο Χατζηνικολάου είναι η πιο... οικονομική λύση και εκείνη που εμπεριέχει το μεγαλύτερο ρίσκο, εξαιτίας της μικρής πείρας που έχει από τη "μεγάλη" κατηγορία ως προπονητής.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ιωνικός χρειάζεται έναν προπονητή να δώσει λύσεις άμεσα, προκειμένου η ομάδα να απεγκλωβιστεί από τη γραμμή του υποβιβασμού και να πάρει τα πάνω της.









TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ