ΤΣΕΛΣΙ

Ο Ντρογκμπά επαινεί τον Ζοσέ

Ο Ντρογκμπά επαινεί τον Ζοσέ
Ντρογκμπά-τσέλσι

Με το πρώτο γκολ της καριέρας του κόντρα στη Γιουνάιτεντ χάρισε το Κύπελλο στην Τσέλσι, απονέμοντας τα εύσημα για την επιτυχία σε Μουρίνιο και Αμπράμοβιτς

Όμως κάτι του έλειπε... Αυτό το κάτι ήταν ένα γκολ με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που δεν είχε καταφέρει την τελευταία τριετία, στα επτά παιχνίδια τέθηκε αντιμέτωπος με τους "κόκκινους διαβόλους".
Ο τελικός Κυπέλλου Αγγλίας του προσέφερε την ιδανική ευκαιρία να... σπάσει το ρόδι και εκείνος ανταποκρίθηκε στην πρόκληση. Παρότι ήταν καλά κλεισμένος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έχοντας να αντιμετωπίσει τις "δαγκάνες" των Φέρντιναντ και Βίντιτς, ο Ιβοριανός "χτύπησε" σαν κόμπρα τέσσερα λεπτά πριν λήξει η παράταση, δίνοντας ουσιαστικά το Κύπελλο στην ομάδα του.

" Αισθάνομαι υπέροχα. Εάν δεν παίρναμε αυτό το τρόπαιο θα ήμασταν πολύ απογοητευμένοι. Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο γκολ στο νέο στάδιο.



Εύσημα στο σούπερ-δίδυμο
Δεν ξέρω τί να πω, το μόνο που θέλω είναι να διασκεδάσω με τους φίλους μου τώρα", τόνισε ο Ντρογκμπά, ο οποίος δεν ξέχασε να μοιράσει συγχαρητήρια και στους άλλους πρωτεργάτες της επιτυχίας.

" Αυτό είναι ένα ακόμη τρόπαιο στα τρία χρόνια που είναι ο Ζοσέ μαζί μας. Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν σε αυτόν και τον Ρομάν (Αμπράμοβιτς)".


Όσο για το τί θα γινόταν αν το ματς έφτανε στα πέναλτι; " Δεν ανησυχούσα γιατί ήξερα ότι ο Τσεχ θα έκανε κάτι για εμάς", δήλωσε αφοπλιστικά ο άνθρωπος του 126ου τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας.

Από την πλευρά του, ο γκολκίπερ της Τσέλσι, Πετρ Τσεχ, υποστήριξε ότι στην επίμαχη φάση με την προβολή του Γκιγκς του έγινε καθαρό φάουλ από τον Ουαλό, ενώ πρόσθεσε ότι η κατάκτηση του τροπαίου ήταν μεγάλη παρηγοριά για την ομάδα του μετά την απογοήτευση στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα.

" Έχω ακούσει πολλά για το Κύπελλο Αγγλίας και αυτό το συναίσθημα είναι μοναδικό. Κυνηγούσαμε από το ξεκίνημα της χρονιάς τέσσερα τρόπαια.

Χάσαμε έναν ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ στα πέναλτι, καθώς και ένα πρωτάθλημα την τελευταία στιγμή, οπότε αυτό το Κύπελλο είναι ένα πραγματικό επίτευγμα

", δήλωσε ο Τσέχος πορτιέρο των "μπλε".










TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ