ΑΓΓΛΙΑ

Ο Όλιβερ Τουίστ της μπάλας

Ο Όλιβερ Τουίστ της μπάλας
Όλιβερ Τουίστ

Τί θα διαλέγατε μεταξύ ενός βραβείου Όσκαρ και της "Χρυσής Μπάλας"; Δύσκολη επιλογή. Ειδικά αν είσαι 11 ετών και πρέπει να αποφασίσεις για κάτι που θα καθορίσει τη ζωή σου

Ο Γουίλιαμ Μίλερ θεωρείται μεγάλο ταλέντο στην υποκριτική. Επιλέχθηκε ανάμεσα σε 700 παιδιά για να ενσαρκώσει τον Όλιβερ Τουίστ στην τηλεοπτική σειρά του BBC. Όπως όλα τα παιδάκια της ηλικίας του παίζει ποδόσφαιρο, απλά λίγο καλύτερα από τα υπόλοιπα.
Είναι επιθετικός στην ποδοσφαιρική ομάδα κάτω των 12 ετών της Λέιτον Όριεντ και οι σκάουτερς της Τότεναμ έχουν ήδη υπογραμμίσει το όνομά του.

Ο Μίλερ, φανατικός οπαδός της ομάδας του Λονδίνου, αισθάνεται κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Τότεναμ. Γνωρίζει όμως ότι πρέπει να αποφασίσει τι από τα δύο θα αφήσει, το ποδόσφαιρο ή την ηθοποϊία.

« Δεν υπάρχει τρόπος να τα συνδυάσω και τα δύο. Αν δεν μπορώ να προπονούμαι, τότε θα χάσω τη θέση μου στην ομάδα», ανέφερε ο μικρός πρωταγωνιστής.

Οι γονείς του, άνθρωποι του θεάτρου κι οι δύο, τον έχουν αφήσει να επιλέξει ο ίδιος τι θέλει να κάνει. Από ότι φαίνεται έχει κάνει την επιλογή του.

« Πέτυχα γκολ εναντίον της Μπράιτον. Όταν πέρασα δύο παίκτες και σκόραρα από το ύψος του πέναλτι. Εχουν περάσει αρκετοί μήνες, ακόμη όμως το σκέφτομαι», κατέληξε ο 11χρονος Μίλερ. Το Χόλιγουντ από ότι φαίνεται δεν έχει σημασία για αυτόν.








TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ