ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός αγόρασε τον Πιρόλα από τη Σαλερνιτάνα σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο

Switzerland's Kastriot Imeri, right, controls the ball next to Italy's Lorenzo Pirola during the Euro 2023 U21 Championship soccer match between Switzerland and Italy at the Cluj Arena stadium in Cluj, Romania, Sunday, June 25, 2023.(AP Photo/Raed Krishan)
Switzerland's Kastriot Imeri, right, controls the ball next to Italy's Lorenzo Pirola during the Euro 2023 U21 Championship soccer match between Switzerland and Italy at the Cluj Arena stadium in Cluj, Romania, Sunday, June 25, 2023.(AP Photo/Raed Krishan) AP PHOTO/RAED KRISHAN

Σε συμφωνία με τη Σαλερνιτάνα για την απόκτηση του Λορέντζο Πιρόλα ήρθε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο. Το ποσό του deal για τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αποκτήσει τον Λορέντζο Πιρόλα από τη Σαλερνιτάνα σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο το απόγευμα της Πέμπτης 18 Ιουλίου. Σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα, οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια αντί του ποσού των 3 εκατομμυρίων ευρώ για τα μάτια του 22χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος προέρχεται από μια γεμάτη διετία στη Serie A.

Ο ύψους 1μ88 κεντρικός αμυντικός αποτελεί προϊόν των τμημάτων υποδομής της Ίντερ, η οποία τον δάνεισε κατά σειρά σε Μόντσα και Σαλερνιτάνα τα τελευταία χρόνια. Η πολύ καλή παρουσία που είχε το 2022/23 με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα, οδήγησε μάλιστα τον ιταλικό σύλλογο στην απόφαση να τον αγοράσει από την Ίντερ το περσινό καλοκαίρι, με ένα ποσό που υπολογίζεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο υποβιβασμός στη Serie B όμως κατέστησε αδύνατη την παραμονή του Λορέντζο Πιρόλα στο έμψυχο δυναμικό της Σαλερνιτάνα, με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο να καταγράφει ως "τελειωμένη" τη μετακίνηση του 22χρονου αμυντικού στον Πειραιά.

Με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα, ο Λορέντζο Πιρόλα είχε 56 συμμετοχές με 3 γκολ την προηγούμενη διετία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ