ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός θα κάνει νέα πρόταση δανεισμού για τον Κάρμο, σύμφωνα με το maisfutebol

CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  /  - . (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / / - . (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με το maisfutebol, ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Νταβίντ Κάρμο και μάλιστα προετοιμάζει πρόταση νέου δανεισμού στην Πόρτο για τον 24χρονο αμυντικό.

Ο Ολυμπιακός ζει μαγικές στιγμές μετά την κατάκτηση του Conference League. Ωστόσο, στις προσεχείς μέρες θα μπει μπροστά και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, η οποία θα τον βρει στο League Stage του Europa League.

Ένα από τα πιο κομβικά παιχνίδια του Ολυμπιακού στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν ήταν ο Νταβίντ Κάρμο. Οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό με τη μορφή δανεισμού και οψιόν 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει στις τάξεις του και τη νέα σεζόν και το πορτογαλικό maisfutebol αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν νέα πρόταση δανεισμού με οψιόν 12 εκατομμύρια ευρώ.

Η Πόρτο από την πλευρά της δεν βιάζεται γι' αυτή την υπόθεση, ενώ δεν βρίσκονταν στα πρώτα θέματα της ατζέντας του νέου προέδρου, Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Ο Κάρμο δήλωσε για το μέλλον του: "Αυτό που θέλω για το μέλλον είναι να κερδίσουμε τους δύο προκριματικούς αγώνες με την Ανγκόλα για το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά θα δούμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ