ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Φορτούνη, αλλά τα Αραβικά -και όχι μόνο- πορτοφόλια, άρχισαν να σκάνε μύτη

CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  /  -  /    (  / EUROKINISSI)
CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / / - / ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο Show Must Go On ανέφερε τις εξελίξεις για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη, το "θέλω" του Μεντιλίμπαρ και τις προτάσεις που έχει ο ατζέντης του παίκτη.

Ήταν δεδομένο ότι η πόρτα του Κώστα Φορτούνη θα άρχιζε να χτυπάει με το φινάλε των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού.

Από τη στιγμή που αυτό το φινάλε ήταν ονειρικό, καταλαβαίνετε και το ότι ο αρχηγός των Πειραιωτών περνάει ένα καλοκαίρι αλλιώτικο από τα προηγούμενα, κάποια εκ των οποίων ήταν και ιδιαιτέρως δύσκολα για τον ίδιο.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο Show Must Go On αποκάλυψε τις τελευταίες εξελίξεις, όπως ακριβώς αυτές έχουν.

Ο Ολυμπιακός θέλει πολύ τον αρχηγό του και του το δείχνει καθημερινά. Ωστόσο, οι προτάσεις που έχουν αρχίσει να "σκάνε", όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούν να περάσουν αδιάφορες.

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή έχει ήδη ομάδες από τη Σαουδική Αραβία, αλλά και την Ευρώπη με χρήματα που αναγκάζουν τον κάθε παίκτη να καθίσει και να σκεφτεί.

Όπως τόνισε ο Παντελής Διαμαντόπουλος μάλιστα, "επέστρεψε" και πάλι ο Γιώργος Δώνης που θέλει εδώ και χρόνια να συνεργαστεί με τον Φορτούνη.

Αυτή τη φορά είναι στην Ελ Καλίτζ και οι συνθήκες για τον Έλληνα τεχνικό είναι πολύ καλύτερες από την Αλ Γουάχντα, όπου αλλιώς τα περίμενε κι αλλιώς τα βρήκε.

Δεν θα αργήσει να τελειώσει το σήριαλ Φορτούνη, ο Μεντιλίμπαρ θέλει πάρα πολύ τον ποδοσφαιριστή. Το ίδιο κι ολόκληρος ο "ερυθρόλευκος" οργανισμός (που ίσως να είναι διατεθειμένος να κάνει και υπέρβαση).

Όμως οι... διεκδικητές παίζουν με πολύ χοντρά πορτοφόλια και δεν είναι απαραίτητα μόνο από Σαουδική Αραβία και Ντουμπάι...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE THE SHOW MUST GO ON LIVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ