ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Ο Ομπαμεγιάνγκ ανακοινώθηκε από την Αλ Καντισίγια

Marseille's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring his side's opening goal during a French League One soccer match between Marseille and Lens at the Stade Velodrome stadium in Marseille, France, Sunday, April 28, 2024. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. @2024 DANIEL COLE/AP IMAGES

Η Αλ Καντισίγια προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος αποχώρησε έπειτα από ένα χρόνο παρουσίας στη Μαρσέιγ.

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι ο νέος παίκτης της Αλ Καντισίγια, με την ομάδα από τη Σαουσική Αραβία να ανακοινώνει τη μεταγραφή του 35χρονου Γκαμπονέζου επιθετικού, ο οποίος ,παρόλο που πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν πέρυσι με την Μαρσέιγ, αποφάσισε εν τέλει να αποχωρήσει για χάρη της ομάδας από την Άπω Ανατολή.

Να σημειωθεί πως στην Αλ Καντισίγια θα είναι συμπαίκτης με τον Νάτσο Φερνάντες, ο οποίος πρόσφατα μετακινήθηκε στην ομάδα από την Ρεάλ Μαδρίτης λίγο καιρό μετά την κατάκτηση του Champions League.

Η Αλ Καντισίγια ανακοίνωσε τον πρώην παίκτη της Μαρσέιγ με ένα βίντεο στα social media, με την λεζάντα της ανακοίνωσης να αναφέρει: "Προστατέψτε τα δίχτυα και οχυρώστε τα τέρματα. Ο τρόμος είναι εδώ"

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΜΑΡΣΕΙΓ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ