ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο όρκος, το ντεμπούτο και η επίσκεψη

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ / 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE
Σηφάκης MOTIONTEAM

Το SPORT 24 αναλύει την κατασταση στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι

Άπαντες στις τάξεις του Άρη έχουν αναλογιστεί την σημασία του αποψινού τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αφού πολύ απλά παίζεται ο ένας από τους δύο εγχώριους στόχους της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Η παρουσία της ομάδας στον τελικό του θεσμού και διεκδίκηση του τροπαίου.
Οι ποδοσφαιριστές του Άρη το έδειξαν και στην πράξη ότι ζουν στους ρυθμούς του αποψινού ραντεβού τους με την κίνησή του χθες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Όταν δηλαδή πριν την έναρξη της μοναδικής ουσιαστικά προπόνησης η πόρτα των αποδυτηρίων έκλεισε, όλοι μαζί έκαναν την αυτοκριτική τους δίνοντας όρκο πρόκρισης επί του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια ο Κίκε Ερνάντεθ στην ομιλία του φρόντισε με την σειρά του να τους δείξει τον δρόμο της πρόκρισης σε ένα παιχνίδι που έχει την δική του ξεχωριστή σημασία. Αυτό γιατί από το αποτέλεσμά του θα κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό το μέλλον του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο του Άρη με τον ίδιο αναφερόμενο στην αποψινή μάχη στην γραπτή του δήλωση να τόνισε πως: " Κατά τη γνώμη μου σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις δεν υπάρχουν φαβορί".

Στην αποστολή του Άρη για το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Σταύρος Λαμπριάκος με τον 33χρονο να αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα να συμπεριληφθεί ακόμη και στο βασικό σχήμα.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Κάλβο, ο Βλοντάρτσικ, ο Νεμπεγλέρας στην έκπληξη του Ερνάντεθ και ο Γκιάρο. Αναλυτικά η 18μελη αποστολή του Άρη για το αποψινό παιχνίδι που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός αποτελούν οι: Σηφάκης, Λέμπο, Σιστόν, Χαβίτο, Παπάζογλου, Καρατζιοβαλής, Γιάχιτς, Βιτόλο, Ρεγκέιρο, Λαμπριάκος, Βανγκέλι, Ρομπέρζ, Γκαρσία, Ζεντίλ, Νέτο, Καράμπελας, Μπατιόν και Κόκε.

Όσο για το πώς προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του ο Ερνάντεθ; Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με σύστημα 4-2-3-1 και τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν οι Λέμπο και Γιάχιτς με τον Νέτο στα δεξιά τους και τον Καρέμπελα στα αριστερά τους. Στα χαφ θα είναι ο Βιτόλο και ένας εκ των Γκαρσία ή Μπατιόν στα δεξιά ο Χαβίτο ενώ στα αριστερά ο Ρεγκέιρο. Στον άξονα αναμένεται να βρεθεί ο Λαμπριάκος και στην κορυφή της επίθεσης ο Κόκε.

Από την πλευρά του ο Μάριο Ρεγκέιρο σε δηλώσεις στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98.7 για τον σημερινό αγώνα για το Κύπελλο hellas online με τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι: " Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι. Ένα κλασικό ντέρμπι και το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία. Θέλουμε να παίξουμε πολύ καλά, να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Έχουμε τις δυνατότητες και την ποιότητα ως ομάδα για να πετύχουμε το στόχο μας. Γνωρίζουμε καλά τον ΠΑΟΚ. Επίσης γνωρίζουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε και να προκριθούμε".

Κι αν στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας δεν θα βρίσκονται φίλαθλοι του Άρη αντιπροσωπεία του SUPER 3 βρέθηκε χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας. Εκεί στο τετ α τετ που είχε φρόντισε να «ντοπάρει» τον Κίκε Ερνάντεθ και τους ποδοσφαιριστές του στην επίτευξη του στόχου τους. Της πρόκρισης επί του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου hellas online.













TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ