ΝΑΠΟΛΙ

Ο Όσιμεν κινδυνεύει με χρηματικό πρόστιμο από την Νάπολι για νυχτοπερπατήματα και καυγά με θαμώνα που τον βιντεοσκοπούσε σε μαγαζί

Ο Βίκτορ Όσιμεν με τη φανέλα της Νάπολι σε ματς απέναντι στην Ρεάλ για το Champions League | 3 Οκτωβρίου 2023
Ο Βίκτορ Όσιμεν με τη φανέλα της Νάπολι σε ματς απέναντι στην Ρεάλ για το Champions League | 3 Οκτωβρίου 2023 @2023 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Σε μπελάδες φαίνεται πως θα βάλει τον Βίκτορ Όσιμεν ο εκρηκτικός του χαρακτήρας, καθώς κινδυνεύει με υψηλό χρηματικό πρόστιμο από τη Νάπολι μετά τον καυγά του σε μαγαζί με θαμώνα που τον βιντεοσκοπούσε.

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τον Βίκτορ Όσιμεν η παρουσία του στη Νάπολι, με τον Νιγηριανό επιθετικό να προσπαθεί να αποχωρήσει από την ιταλική ομάδα από την περσινή σεζόν, όμως το ποσό (130.000.000 ευρώ) που έχει θέσει ο πρόεδρος του συλλόγου, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, βάζουν φρένο σε οποιαδήποτε ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Τελευταία ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν που έκανε πίσω για την απόκτηση του 25χρονου, ενώ δεύτερες σκέψεις κάνει και η Τσέλσι.

Ήδη από τη σεζόν 2023/24 το κλίμα ανάμεσα στον Όσιμεν και τη διοίκηση της Νάπολι είναι τεταμένο, με τον χαρισματικό στράικερ να έχει προβεί σε διαδοχικά παραπτώματα, με τελευταίο χρονικά τον καυγά του με θαμώνα σε νυχτερινό μαγαζί της ιταλικής πόλης.

Με την ώρα να είναι περασμένη και τον Όσιμεν να φοράει καπέλο για να διατηρήσει όσο γίνεται την ανωνυμία του, ένας άντρας αντιλήφθηκε την παρουσία του και ξεκίνησε να τον βιντεοσκοπεί, όπως αναφέρει η Corriere dello Sport.

Τότε, ο Νιγηριανός κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος του δράστη με σκοπό να του αποσπάσει το κινητό και να ζητήσει τον λόγο.

Ο ντόρος που δημιούργησε ακόμη μία πράξη του Όσιμεν ενδέχεται να του βάλει σε μεγάλους μπελάδες, καθώς κινδυνεύει με βαρύ χρηματικό πρόστιμο από τη Νάπολι, με τον νέο προπονητή της ομάδας, Αντόνιο Κόντε, να είναι ιδιαιτέρως αμείλικτος σε παρόμοια συμβάντα.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ