ΑΡΗΣ

Ο Ουζουνίδης και το ΑΠΟΕΛ

Ο Ουζουνίδης και το ΑΠΟΕΛ
INTIME SPORTS

Το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι το νέο που ακούστηκε ως υποψήφιο για την τεχνική ηγεσία του Άρη με τον πρώην τεχνικό της Skoda Ξάνθης να σκέφτεται την επιστροφή του στην Κύπρο και το ΑΠΟΕΛ.

Μεταξύ των ονομάτων που έχουνε ακουστεί για την τεχνική ηγεσία του Άρη ως υποψήφιοι διάδοχοι του Μάκη Κατσαβάκη είναι και αυτό του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο μέχρι πριν από δύο εβδομάδες τεχνικός της Skoda Ξάνθης ωστόσο φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες από την στιγμή που έλυσε το συμβόλαιό του με την ακριτική ομάδα να σκέφτεται την επιστροφή του στην Κύπρο και το ΑΠΟΕΛ.

Κάτι βέβαια που για να γίνει θα πρέπει να ελευθερωθεί πρώτα η θέση στην άκρη του πάγκου της ομάδας όπου βρίσκεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που στην περσινή αγωνιστική περίοδο είχε οδηγήσει το ΑΠΟΕΛ μέχρι τους 8 του Champions League.

Όσο για τα άλλα δύο σενάρια που ήδη κυκλοφόρησαν για τον διάδοχο του Κατσαβάκη στην τεχνική ηγεσία του Άρη φαίνεται πως δεν θα προχωρήσουν.

Το πρώτο που κυκλοφόρησε, λίγα λεπτά μετά την δήλωση του Σερραίου τεχνικού περί υποβολής της παραίτησής του στην διοίκηση της ΠΑΕ, ήταν το δίδυμο των Γιάννη Αναστασίου και Δημήτρη Μπουγιουκλή με τεχνικό διευθυντή τον Νίκο Νταμπίζα και το δεύτερο αυτό του Πορτογάλου Ζόρζε Κόστα.

Το ερώτημα είναι πόσο γρήγορα θα επέλθει συμφωνία με τον διάδοχο του Κατσαβάκη από την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με το επικρατέστερο σενάριο αυτός να είναι Έλληνας. Όσο για την μεγάλη έκπληξη αφορά αυτός να είναι ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ο νυν τεχνικός του Πλατανιά Χανίων, που χθες το απόγευμα έφυγε νικητής από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-0 αλλά πριν αποχωρήσει φρόντισε να βρεθεί στα αποδυτήρια του Άρη όπου μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Κάτι που δεν έκανε ο Κατσαβάκης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ