FOOTBALL ANALYSIS

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις με τον αναγεννημένο Μπουζούκη να δείχνει τον δρόμο

Ο Γιάννης Μπουζούκης με φανέλα του Παναιτωλικού
Ο Γιάννης Μπουζούκης με φανέλα του Παναιτωλικού INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός φιγουράρει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, με τον Γιάννη Μπουζούκη να δείχνει αναγεννημένος και να είναι από τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας των Αγρινιωτών.

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις. Το Σάββατο (20/10) οι Αγρινιώτες επικράτησαν 2-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι και έφτασαν την 3η σερί τους νίκη, έχοντας στην "πλάτη" τους το διπλό επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο και τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Να σημειωθεί επίσης πως δεν έχει περάσει και αρκετός καιρός από την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Κάπως έτσι, ο Παναιτωλικός εξελίσσεται στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Οι Αγρινιώτες, έπειτα από οκτώ αγωνιστικές στη Stoiximan Super League, βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει 14 βαθμούς. Για να υπερτονιστεί η εξαιρετική πορεία του Παναιτωλικού, αναφέρουμε πως βρίσκεται στο -3 από την κορυφή.

Ο αναγεννημένος Μπουζούκης

Η περσινή σεζόν για τον Γιάννη Μπουζούκη δεν ήταν ιδανική. Όμως προς το φινάλε της χρονιάς, ο Γιάννης Πετράκης τού έδειξε εμπιστοσύνη και ο παίκτης την άρπαξε από τα... μαλλιά, παρουσιάζοντας ένα καλό πρόσωπο στα playouts.

Φέτος, ο Μπουζούκης έχει πιάσει το "γαϊτανάκι" από εκεί που το άφησε και εξελίσσεται σ' έναν από τους πιο κομβικούς ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού. Απέναντι στον Ατρόμητο πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ. Στο 37ο λεπτό του αγώνα, έκανε ένα εξαιρετικό σουτ για το 2-0 από το πρώτο κιόλας μέρος.

Ο Μπουζούκης έφτασε το δεύτερό του γκολ, μετά από οκτώ αγωνιστικές και βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα, μαζί με τον Σεμπαστιάν Λομόνακο. Πέρα από το γκολ έχει γεμάτες εμφανίσεις, όπως για παράδειγμα απέναντι στον ΠΑΟΚ ή στον Πανσερραϊκό.

Οι επιδόσεις του κόντρα στον Ατρόμητο

Κόντρα στον Ατρόμητο ήταν από τους κορυφαίους του αγωνιστικού χώρου και καταλυτικός, ώστε η ομάδα του να φύγει με το διπλό από το Περιστέρι και να κάνει άλμα στην βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Στο γράφημα της Opta/Stats Perform μπορείτε να δείτε όλες τις μεταβιβάσεις και τις καλύτερες επιδόσεις του Μπουζούκη απέναντι στους Περιστεριώτες.

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις με τον αναγεννημένο Μπουζούκη να δείχνει τον δρόμο
Οι μεταβιβάσεις του Μπουζούκη και οι κορυφαίες επιδόσεις του στο Ατρόμητος - Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός δεν είχε την μπάλα στα πόδια του και προσπαθούσε με πιο άμεσο παιχνίδι να γίνει επικίνδυνος, πράγμα που πέτυχε. Ο Μπουζούκης βοήθησε πολύ σε αυτό, έχοντας 23 πετυχημένες πάσες στις 26 που δοκίμασε συνολικά. Μάλιστα, είχε 5/6 μακρινές μεταβιβάσεις, ένα υψηλό ποσοστό σε πάσες υψηλού ρίσκου.

Σχεδόν αλάνθαστος και στις πάσες πάνω από τη μεσαία γραμμή, με 13/15. Επιπλέον, κατάφερε να δημιουργήσει και δύο ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του, κορυφαία επίδοση μεταξύ των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού.

Ο Μπουζούκης είχε συνολικά 42 ενέργειες με την μπάλα, κινήθηκε μεταξύ των δύο περιοχών, με τον κύριο χώρο δράσης του στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής. Ο 26χρονος μέσος είχε επτά ανακτήσεις κατοχής και μόλις ένας παίκτης είχε περισσότερες από εκείνον στην αναμέτρηση. Ανασταλτικά, μέτρησε ένα κλέψιμο, ένα τάκλιν και κέρδισε τέσσερις μονομαχίες στις δέκα που έδωσε.

Ο Γιάννης Μπουζούκης έχει αναγεννηθεί στην δεύτερη σεζόν του στον Παναιτωλικό. Στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές έχει προσφέρει τα μέγιστα για το πουσάρισμα της ομάδας του Αγρινίου στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας της Stoiximan Super League.

TAGS FOOTBALL ANALYSIS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ