ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός αφήνει το σημάδι του

Ο Παναθηναϊκός αφήνει το σημάδι του

Το πρώτο γκολ του Μπλαΐς Ματουιντί με τη Γαλλία και μία εκκωφαντική νίκη του Παναθηναϊκού φιγουράρουν ανάμεσα στις επικεφαλίδες και η ιστοσελίδα της UEFA στέκεται στα σημαντικότερα γεγονότα των προηγούμενων 7 ημερών.

Το εμφατικό διπλό του Παναθηναϊκού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την προηγούμενη Κυριακή συνεχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον των ελληνικών και των ευρωπαϊκών μέσων ενημέρωσης.

Αυτή τη φορά, ήταν η UEFA η οποία στην ανασκόπηση της εβδομάδας, συμπεριέλαβε τη νίκη του Τριφυλλιού και την κατέταξε στην κορυφή των γεγονότων που συνέβησαν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!

Αναλυτικά το σχετικό κείμενο της ομοσπονδίας:

"Ομάδα: Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι απλώς κατάφεραν να καθυστερήσουν τους πανηγυρισμούς των αιωνίων αντιπάλων τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά η νίκη του Παναθηναϊκού με 0-3 στην έδρα του Ολυμπιακού ήταν μία κορυφαία στιγμή, διακόπτοντας ένα αήττητο 47 αγώνων για την ομάδα του Μίτσελ - 36 από αυτούς στη Superleague.

Ευρισκόμενος στην 4η θέση, ο Παναθηναϊκός τερμάτισε στην 6η θέση την προηγούμενη σεζόν και δεν συμμετείχε στις διοργανώσεις της UEFA για πρώτη φορά από το 1997, αλλά παρόλα αυτά ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου ήταν περήφανος για το πως οι ποδοσφαιριστές του στάθηκαν απέναντι στους πρωτοπόρους.

"Αποδείξαμε ότι διαθέτουμε αυτό που χρειάζεται για να κοιτάξουμε στα μάτια κάθε αντίπαλο" τόνισε. "Με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή, είχαμε περισσότερους κενούς χώρους για να αντεπιτεθούμε" πρόσθεσε ο Μάρκους Μπεργκ.

Εν όψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στη 2η αγωνιστική της φάσης των 16 του Champions League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ίσως και να πήρε ένα μάθημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ