ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε νέα πρόταση από την Ίπσουιτς ύψους 25 εκατ. ευρώ για τον Φώτη Ιωαννίδη

Ο Φώτης Ιωαννίδης
Ο Φώτης Ιωαννίδης EUROKINISSI SPORTS

Νέα πρόταση ύψους 25 εκατ. ευρώ της Ίπσουιτς για τον Φώτη Ιωαννίδη απέρριψε σήμερα (19/6) ο Παναθηναϊκός.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι το πρόσωπο που κεντρίζει τα βλέμματα στην μεταγραφική "βιτρίνα" του Παναθηναϊκού, με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να μαγνητίζει το ενδιαφέρον της Ίπσουιτς, το οποίο εντείνεται όλο και περισσότερο.

Μάλιστα, σήμερα στα γραφεία των πράσινων (19/6) έφτασε νέα πρόταση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ιωαννίδη, με το "τριφύλλι" να δίνει κατηγορηματική αρνητική απάντηση στην Αγγλική ομάδα, που θα αγωνίζεται στην Premier League από τη νέα σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είχε "ρίξει πόρτα" στην Ίπσουιτς και στις αρχές του Ιουνίου, όταν τότε είχε προσφέρει 22,5 εκατομμύρια ευρώ για τον φορ των πράσινων, μεταφέροντας στους νεοφώτιστους ότι "δεν πωλείται".

Αντίστοιχες απαντήσεις δόθηκαν και σε Λάτσιο και Ζιρόνα, της οποίας το έντονο ενδιαφέρον αποκάλυψε το SPORT24 κι ο Αντώνης Οικονομίδης.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας αλλεπάλληλα δημοσιεύματα για τον φορ του Παναθηναϊκού, που είτε τον συνέδεαν με την Μπολόνια, είτε με την Σπόρτινγκ. Όπως σημείωναν στην Ιταλία, η Μπολόνια είχε έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη και με τον ίδιο τον Ιωαννίδη μέσω βίντεο - κλήσης, ενώ του προσέφεραν τετραετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο. Σύμφωνα με ίδιο δημοσίευμα, ο σύλλογος είχε συμφωνήσει με τον παίκτη, κάτι που, ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ