ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο στόχαστρο για τα εξτρέμ τον Τετέ της Γαλατάσαραϊ σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα

Galatasaray players celebrate with Tete, right, who scored his side's second goal during their Champions League Group A soccer match between Galatasaray and FC Copenhagen in Istanbul, Turkey, Wednesday, Sept. 20, 2023. (AP Photo/Francisco Seco)
Galatasaray players celebrate with Tete, right, who scored his side's second goal during their Champions League Group A soccer match between Galatasaray and FC Copenhagen in Istanbul, Turkey, Wednesday, Sept. 20, 2023. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO / FRANCISCO SECO

Στο πρόσωπο του Τετέ έχει εντοπίσει ο Παναθηναϊκός τον παίκτη που θέλει για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, όπως σημειώνουν στην Τουρκία τις τελευταίες ώρες.

Την περίπτωση του Βραζιλιάνου δεξιού εξτρέμ Τετέ (Ματέους Καρντόσο Λέμος Μαρτίνς) της Γαλατασαράι συνδέουν μεταγραφικά με τον Παναθηναϊκό τουρκικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με ιστοσελίδες που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της τουρκικής ομάδας, ο "...Παναθηναϊκός σχεδιάζει να κάνει επίσημη πρόταση για τον Τετέ για δανεισμό με οψιόν αγοράς" συμπληρώνοντας πως "…η Γαλατασαράι είναι θετική σε ενδεχόμενη πώληση του παίκτη".

Ο Τετέ αποκτήθηκε απ’ τη Γαλατά τον περασμένο Αύγουστο από τη Σαχτάρ αντί 2,5 εκατ. ευρώ κι έκανε μία πολύ γεμάτη σεζόν με την ομάδα του Οκάν Μπουρούκ μετρώντας 3 γκολ και 6 ασίστ σε 45 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Γαλατασαράι, ενώ νωρίτερα πήρε και το τουρκικό Super Cup. Αντίστοιχα τίτλους κατέκτησε και στην Ουκρανία με τη φανέλα της Σαχτάρ (2 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο, 1 Super Cup) στην οποία πήγε τον Φεβρουάριο του 2019, ενώ έχει δύο περάσματα ως δανεικός απ’ τη Λέστερ και τη Λιόν.

Σαφώς πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση εξτρέμ που έχει το "πακέτο" των αγωνιστικών χαρακτηριστικών που αναζητά ο Ντιέγκο Αλόνσο, ενώ σ’ αυτή τη φάση φαίνεται πως δεν υπολογίζεται απ’ τη Γαλατασαράι.

Ο Τετέ είναι στις περιπτώσεις που έχουν προταθεί προς το "τριφύλλι" και μένει να φανεί εάν θα προχωρήσει η όλη διαδικασία πιο επίσημα όπως ανέφεραν και τα τουρκικά ΜΜΕ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ