ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Το τριφύλλι σκαλίζει τα δεδομένα με Χουάνγκ και Μεϊτέ, ψάχνοντας άλλο ένα μεγάλο χτύπημα

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Το τριφύλλι σκαλίζει τα δεδομένα με Χουάνγκ και Μεϊτέ, ψάχνοντας άλλο ένα μεγάλο χτύπημα
AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Παναθηναϊκός παραμένει πολύ ενεργός στην αγορά για την απόκτηση (και) "8αριού" και στα υπόψιν του είναι ο Χουάνγκ κι ο Μεϊτέ, οι οποίοι έχουν προταθεί εδώ κι αρκετό καιρό στο "τριφύλλι".

Το μεταγραφικό μπαράζ και η ποιοτική αναβάθμιση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, καταπώς φαίνεται δεν θα "φρενάρει" στην απόκτηση του Φακούντο Πελίστρι (η μεταγραφή του αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στη μέρα), καθώς οι "πράσινοι" παραμένουν στην αγορά (και) για την απόκτηση κεντρικού μέσου. Kαι δη ενός "8αριού" προκειμένου να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το βάθος στο ρόστερ της ομάδας και κυρίως στον άξονα της μεσαίας γραμμής, όπου υπάρχουν οι Αράο, Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Ζέκα και Βιλένα για το "6" και το "8".

Ο Ελληνοποιημένος χαφ εντούτοις, λογίζεται ως τελευταία εναλλακτική επιλογή, ενώ ο Ολλανδός χαφ φαίνεται πως χάνει πλέον το... τρένο, όπως έδειξε και η απόφαση του Ντιέγκο Αλόνσο να τον αφήσει εκτός αποστολής απ’ τον αυριανό (22/8, 22:00) πρώτο αγώνα με τη Λανς για τα playoffs του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για να αποκτήσει και "8άρι" και ήδη η αγορά γνωρίζει (όχι τώρα, αλλά εδώ και καιρό) πως "σκαλίζει" αρκετές περιπτώσεις πρωτοκλασάτων box-to-box μέσων -με πρόθεση να διαθέσει και στην προκειμένη περίπτωση μεγάλα ποσά- τσεκάροντας και ποδοσφαιριστές που έχουν εικόνα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 στον Παναθηναϊκό ξεψαχνίζουν μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας εκτός των άλλων (και) τις υποθέσεις των Χουάνγκ ιν-μπεόμ και Σουαλιχό Μεϊτέ, αναλύοντας τα δεδομένα που υπάρχουν σε κάθε περίπτωση.

Οι δυσκολίες για Χουάνγκ και το Champions League

O διεθνής Νοτιοκορεάτης μέσος, που έκανε μία τρομερή σεζόν με τον Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια, είναι βασικός και φέτος στον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος δαπάνησε 5,5 εκατ. ευρώ πριν ένα χρόνο για να τον αποκτήσει από τους Πειραιώτες. Χθες βράδυ (20/8) έπαιξε στον εκτός έδρας αγώνα των Σέρβων με την Μπόντο/Γκλιμτ (ήττα 2-1, με τον ίδιο να βγάζει την ασίστ στο γκολ του Μίμοβιτς) κι έχει μπροστά του άλλο ένα ματς για να προσπαθήσει να αγωνιστεί στο Group Stage του Champions League.

Αυτό κυρίως, μεγαλώνει τον βαθμό δυσκολίας για την απόκτησή του, καθότι το "σεντόνι" αποτελεί μεγάλο δέλεαρ για τον παίκτη. Απ’ την άλλη πλευρά όμως, ο ίδιος έχει δείξει εδώ και καιρό τάσεις φυγής απ’ τον Ερυθρό Αστέρα κι ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις και το κατά πόσο υπάρχουν γόνιμες προϋποθέσεις για να κάνει το επόμενο βήμα.

Η Μπενφίκα που θέλει μόνιμη λύση με τον Μεϊτέ

Στο "κάδρο" των "πράσινων" βρίσκεται και η περίπτωση του Μεϊτέ, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική χρονιά πέρσι με τον ΠΑΟΚ ως δανεικός απ’ την Μπενφίκα, όντας απ’ τους βασικούς συντελεστές στην πορεία του δικεφάλου του Βορρά ως τον τίτλο.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε δύο φορές να βρει άκρη με τον ατζέντη του και τον Γάλλο μέσο, για να τον αποκτήσει με μόνιμη μεταγραφή. Τα τελευταία 24ωρα οι Πορτογάλοι ανέφεραν πως οι Θεσσαλονικείς κινούνται ξανά για νέο δανεισμό του, ωστόσο οι "αετοί της Λισαβόνας" θέλουν μία μόνιμη λύση με την πώλησή του ή τον δανεισμό του με υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Ο Μεϊτέ έχει προταθεί εδώ και καιρό (και) στον Παναθηναϊκό που έχει κυκλώσει το όνομά του στις περιπτώσεις που ταιριάζουν -βάσει αγωνιστικών χαρακτηριστικών- σ’ αυτό που ψάχνουν και γνωρίζουν ήδη όλα τα οικονομικά (κι όχι μόνο) δεδομένα της υπόθεσης. Με ότι αυτό συνεπάγεται...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ