ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός σπάει τα ταμεία για τον Σάρι: Μυθική πρόταση 4.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Ιταλό τεχνικό

Ο Μαουρίτσιο Σάρι
Ο Μαουρίτσιο Σάρι 2020 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Παναθηναϊκός κάνει... all in για τον σπουδαίο Ιταλό τεχνικό, Μαουρίτσιο Σάρι, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε τελικό στάδιο επαφών και τους πρασίνους να προσφέρουν 4.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο για να τον πείσουν!

Έτοιμος να τινάξει την.... μπάνκα για τον Μαουρίτσιο Σάρι είναι ο Παναθηναϊκός, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται στο τελικό στάδιο των επαφών.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε ραντεβού επί ιταλικού εδάφους μεταξύ του ιδιοκτήτη της "πράσινης" ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου και του 65χρονου τεχνικού, όπου του παρουσιάστηκε το συνολικό πλάνο για την ομάδα. Ο Ιταλός προπονητής εμφανίστηκε θετικός σε όσα άκουσε, αλλά ζήτησε χρόνο για να δώσει την απάντησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πράσινοι προσφέρουν 4.500.000 ευρώ ετησίως, όσα δηλαδή έπαιρνε σε Λάτσιο και Νάπολι. Ο Ιταλός έχει πλήρη εικόνα της ομάδας, έχει παρακολουθήσει παιχνίδια και είναι έτοιμος. Ωστόσο, δεν έχει λάβει την τελική απόφασή του, με τις πιθανότερες να είναι υπέρ του Παναθηναϊκού.

Θυμίζουμε πως το SPORT24 είχε παρουσιάσει τα δεδομένα για τον Σάρι από το βράδυ της Πέμπτης (30/05) με αναλυτικό ρεπορτάζ. Ο Σάρι αποχώρησε τον περασμένο Μάρτιο από τη Λάτσιο, ύστερα από σχεδόν τρία χρόνια στο τιμόνι των Λατσιάλι, ενώ στο παρελθόν έχει καθίσει στους πάγκους των Έμπολι, Νάπολι, Τσέλσι και Γιουβέντους.

Μάλιστα, με τη "Γιούβε" κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2019/20, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα το Europa League με την Τσέλσι. Πρόκειται για έναν από τους εμβληματικότερους προπονητές της τελευταίας 20ετίας στο ιταλικό ποδόσφαιρο, κάνοντας τη διαφορά με το στυλ ποδοσφαίρου του.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία θα πρόκειται για ένα ιστορικό deal, αφού ο Σάρι θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ