ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Παναθηναϊκός στο "Clasico"

Ο Παναθηναϊκός στο "Clasico"

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μιλάει για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζοσέ Μουρίνιο πάλι κλέβει την παράσταση και χωρίς να μιλάει. Όλοι περιμένουν τη μονομαχία Κριστιάνο Ρονάλντο-Λιονέλ Μέσι (video).

Σε καραντίνα βρίσκονται οι παίκτες της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης! Βλέπετε, οι κάτοικοι της Βαρκελώνης και της Μαδρίτης, αλλά και οι φανατικοί οπαδοί των δύο ομάδων σε ολόκληρο τον κόσμο, έχουν προσβληθεί από τον "πυρετό του Clasico"!

Την ώρα που οι.... εστιάτορες προσαρμόζουν το μενού τους ενόψει του ντέρμπι της 29ης Νοεμβρίου και κάνουν παραγγελία στις κάβες, την ώρα που στις κορυφαίες εφημερίδες έχουν ήδη βάλει σε εφαρμογή τα πλάνα τους (σ.σ. πχ η Periodico θα έχει επτά ανθρώπους στο Καμπ Νου και είναι πολιτική εφημερίδα), οι δύο ομάδες ασχολούνται με ό,τι άλλο. Με εξαίρεση φυσικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δυσανασχέτησε όταν ρωτήθηκε για τον επικείμενο αγώνα με τη Ρέαλ Μαδρίτης, τονίζοντας ότι η Μπαρτσελόνα πρέπει πρώτα να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μιας και δεν έχει εξασφαλίσει καν την πρόκριση στους "16". Βέβαια ο Καταλανός προπονητής προστάτευσε τον Ζεράρ Πικέ που έχει κάρτες και θέλει να τον έχει στη διάθεση του στο μεγάλο ματς του "Καμπ Νου".

Το σίγουρο είναι ότι στη Βαρκελώνη έχουν μεγάλα κέφια μετά τη νίκη με 8-0 επί της Αλμερίας, τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της Μπαρτσελόνα μετά το 8-0 επί της Λας Πάλμας τη σεζόν 1959-60.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ο Λιονέλ Μέσι σημείωσε το έκτο φετινό χατ τρικ και θέλει να πετύχει για πρώτη φορά γκολ εις βάρος ομάδας με προπονητή τον Μουρίνιο. Όταν ο Μέσι σκοράρει, η Μπαρτσελόνα κερδίζει με εξαίρεση ένα ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Έχει "ανάψει" και η "μάχη" για τον πρώτο σκόρερ: Κριστιάνο Ρονάλντο 14 γκολ, Λιονέλ Μέσι 13 γκολ.Στην παρουσία του Ρονάλντο και του Μέσι αναφέρθηκε και ο γενικός διευθυντής των "μερένγκες", Χόρχε Βαλντάνο. " Είναι οι δύο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές και σημειώνουν γκολ σε συχνή διάρκεια. Αυτό αποτελεί δείγμα της μεγάλης ποιότητας που έχουν".

Ο Βαλντάνο εκτιμάει ότι η Ρεάλ είναι έτοιμη για να διεκδικήσει τη νίκη στο "Καμπ Νου". Θεωρεί ότι η ομάδα έχει βρει τη σωστή ισορροπία, το οποίο χαρακτήρισε "καλό σύμπτωμα".

Ακόμα και ο ίδιος απόρησε με την πρωτοβουλία του Σέρχιο Ράμος να εκτελέσει το πέναλτι στο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Θεώρησε ότι ίσως αποτέλεσε υπόδειξη του Μουρίνιο.

Να όμως που ο Μουρίνιο δεν έδωσε αυτή την εντολή, ο Πορτογάλος που θέλει να ελέγχει τα πάντα ακόμα και από την εξέδρα που βρισκόταν (σ.σ. είναι τιμωρημένος και καθότι υπήρξε πρόβλημα στην επικοινωνία, άφησε τη θέση του για να βρεθεί πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο). Δείτε την αντίδραση του Πορτογάλου:

Πέρα από όλα αυτά που χωρίζουν τις δύο ομάδες, ουσιαστικά είναι ένα ντέρμπι κορυφής. "Το είχαμε αποφασίσει στη Μάλαγα, ότι θα φτάναμε στο ματς με τη Μπαρτσελόνα ως επικεφαλής στη βαθμολογία", τόνισε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν. 32 βαθμοί για τη Ρεάλ, 31 για τη Μπαρτσελόνα. To be continued.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ