ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός το παλεύει για Τετέ

Galatasaray's Tete, left, celebrates scoring his side's second goal during the Champions League Group A soccer match between Galatasaray and FC Copenhagen in Istanbul, Turkey, Wednesday, Sept. 20, 2023. (AP Photo/Francisco Seco)
Galatasaray's Tete, left, celebrates scoring his side's second goal during the Champions League Group A soccer match between Galatasaray and FC Copenhagen in Istanbul, Turkey, Wednesday, Sept. 20, 2023. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO / FRANCISCO SECO

Ο Τετέ είναι ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει στο "τριφύλλι" για μια από τις δύο θέσεις στα άκρα της επίθεσης, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τη Γαλατάσαραϊ για να κλείσει το deal.

Η αποκάλυψη που έγινε στην Τουρκία περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Τετέ αποδεικνύεται πως έχει βάση. Κοινώς, πέρα από καπνό υπάρχει επίσης και... φωτιά για την περίπτωση του 24χρονου ακραίου επιθετικού της Γαλατάσαραϊ.

Κι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας τη διοίκηση της "τσιμ μπομ" προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή το συντομότερο δυνατό κι ο παίκτης να μετακομίσει από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα, ώστε να ενισχύσει τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Δίχως να έχουν διαρρεύσει ακόμη λεπτομέρειες πάνω στις οποίες γίνεται η συζήτηση/διαπραγμάτευση, είναι σαφές πως στον Παναθηναϊκό δούλευαν τις προηγούμενες ημέρες κάτω από άκρα μυστικότητα για την απόκτηση του Τετέ.

Σε γενικές γραμμές άλλωστε, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιχειρεί σε μεγάλο βαθμό να λειτουργήσει κάτω από τα ραντάρ για να τελειώνει τις δουλειές που την "καίνε" όπως αποδείχθηκε (και) με την περίπτωση του Ίνγκι Ίνγκασον. Και γι’ αυτό σε μεγάλο βαθμό (επισήμως) διαψεύδονται όλα τα μεταγραφικά ζητήματα κι όλες οι περιπτώσεις και τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει τα τελευταία 24ωρα.

Ο Τετέ αποκτήθηκε απ’ τη Γαλατά τον περασμένο Αύγουστο από τη Σαχτάρ αντί 2,5 εκατ. ευρώ κι έκανε μία πολύ γεμάτη σεζόν με την ομάδα του Οκάν Μπουρούκ μετρώντας 3 γκολ και 6 ασίστ σε 45 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Γαλατασαράι, ενώ νωρίτερα πήρε και το τουρκικό Super Cup. Αντίστοιχα τίτλους κατέκτησε και στην Ουκρανία με τη φανέλα της Σαχτάρ (2 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο, 1 Super Cup) στην οποία πήγε τον Φεβρουάριο του 2019, ενώ έχει δύο περάσματα ως δανεικός απ’ τη Λέστερ και τη Λιόν μετά τον πόλεμο που ξέσπασε και τον οδήγησε στην αναζήτηση για πιο ασφαλές περιβάλλον.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ