ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε από τον Άγιαξ δανεικό τον Βάινταλ, αλλά ο Ολλανδός μπακ δεν θέλει να έρθει Ελλάδα

Ο Όουεν Βάινταλ με τη φανέλα της Ολλανδίας
Ο Όουεν Βάινταλ με τη φανέλα της Ολλανδίας © 2022 PETER DEJONG / AP IMAGES

Η κίνηση του Παναθηναϊκού προς τον Άγιαξ για τον δανεισμό του 24χρονου διεθνούς Ολλανδού μπακ Όουεν Βάινταλ κι η αρνητική διάθεση του παίκτη για μετακόμιση στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός χτυπάει σε πολλά και διαφορετικά μέτωπα (και) για τη θέση του αριστερού μπακ, προκειμένου να κλείσει (κάποια στιγμή) κι αυτό το "μέτωπο", εξετάζοντας διάφορες ξεχωριστές περιπτώσεις απ' τη διεθνή αγορά.

Σύμφωνα με την ολλανδική "De Telegraaf" οι πράσινοι χτύπησαν την... πόρτα (και) του Άγιαξ συζητώντας την προοπτική απόκτησης του (11 φορές) διεθνούς Ολλανδού ακραίου αμυντικού Όουεν Βάινταλ.

Η ολλανδική εφημερίδα σε αναλυτικό ρεπορτάζ της ανέφερε πως άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκαναν επαφή με τη διοίκηση του "Αίαντα" για τον 24χρονο αμυντικό, ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν ως δανεικός στην Αντβέρπ, μετρώντας 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο δε Άγιαξ -παρά το γεγονός πως είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον 3ο προκριματικό του Europa League- ήταν ανοικτός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, να δώσει δηλαδή τον Βάινταλ δανεικό στους πράσινους, όμως απ' την πλευρά του ο παίκτης δεν δείχνει θετικός στην προοπτική της μετακόμισης στην Ελλάδα

Και ξεκαθάρισε πως θέλει να μείνει στο Άμστερνταμ για να παλέψει για τη θέση του, παρά το γεγονός πως έχει μπροστά του να ανταγωνιστεί τους Γιόρελ Χάτο και Γιούρι Μπάας στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Άγιαξ απέκτησε τον Βάινταλ από την Άλκμααρ το καλοκαίρι του 2022 αντί 10 εκατ. ευρώ, με τον ίδιο να μετράει 32 ματς με έξι ασίστ στην πρώτη σεζόν του στην "Johan Cruijff Arena".

Στην πρώτη ομάδα Αλκμάαρ αγωνίστηκε από το 2017 έως το 2022 με απολογισμό 143 ματς, τέσσερα γκολ και 27 ασίστ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΙΑΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ