CHAMPIONS LEAGUE

Ο πανηγυρισμός του Νας είναι ακόμα πιο τρελός απ' όσο νομίζαμε

Ο πανηγυρισμός του Νας είναι ακόμα πιο τρελός απ' όσο νομίζαμε

Ο περίφημος πανηγυρισμός του Στιβ Νας για την πρόκριση της Τότεναμ στον τελικό του Champions League είναι στην πραγματικότητα ακόμα πιο ξέφρενος απ' ότι είδαμε (VIDEO)!

Ο Στιβ Νας έλεγε κάποτε ότι " οι Σπερς είναι στο αίμα" του και φυσικά δεν εννοούσε αυτούς του Σαν Αντόνιο, αλλά της Τότεναμ. Ο Καναδός βετεράνος άσος του ΝΒΑ υποστηρίζει την Τότεναμ από μικρό παιδί και όπως ήταν φυσικό πανηγύρισε σαν τρελός την πρόκριση της αγαπημένης του ομάδας στον τελικό του Champions League .

Όπως αποδείχθηκε πάντως από το νέο video που έβγαλε στη δημοσιότητα το Bleacher Report, η ξέφρενη αντίδραση του Νας που έγινε viral το βράδυ της 8ης Μαΐου, δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που ΔΕΝ είδαμε. Διότι ο Στιβ Νας δεν βγήκε απλά για μερικά δευτερόλεπτα από το στούντιο όπου παρακολουθούσε το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά άρχισε να τρέχει τρελαμένος στους άδειους διαδρόμους!

Εκεί δεν υπήρχε κάποιος να τον καταγράψει σε video. Τον "έβλεπαν" όμως οι κάμερες ασφαλείας του κτιρίου. Και όπως μπορείτε να δείτε και πιο κάτω, η αντίδραση του Στιβ Νας είναι ακόμα πιο απολαυστική απ' όσο νομίζαμε...

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ