ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ άρχισε με το απόλυτο "3Χ3" για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν τη νίκη επί του Ατρομήτου
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν τη νίκη επί του Ατρομήτου EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ είχε ξεκινήσει με το απόλυτο των βαθμών υπερασπιζόμενος και πάλι τον τίτλο του τη σεζόν 2019/20 με τον Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα απο το Περιστέρι, με το γκολ του Μαντί Καμαρά στο 90' να κρίνει τον αγώνα με τον Ατρόμητο και ξεκίνησε με ένα απόλυτο "3 στα 3" την προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή.

Χρειάστηκε να περάσει μια πενταετία για να καταφέρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης να πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες στο ξεκίνημα ενός πρωταθλήματος.

Πέρυσι ήταν ο ΟΦΗ που χάλασε το απόλυτο του Δικεφάλου με τη νίκη του με 1-0 στην Κρήτη, την 3η αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει στο Ηράκλειο, όπως και την Κυριακή (1/9) στο Περιστέρι, χωρίς τον Τάισον.

Η τελευταία φορά που τα κατάφερε ήταν και πάλι αυτή που ακολούθησε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, τη σεζόν 2019/20 όταν ο ΠΑΟΚ με τον Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του κέρδισε κατά σειρά Παναιτωλικό και Πανιώνιο με 2-1 στην Τούμπα και με 3-2 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Μάλιστα, αποτελεί σύμπτωση ότι κι εκείνο το παιχνίδι είχε κριθεί με ένα γκολ στο 90'. Ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί και με δυο γκολ διαφορά στο σκορ με του Τσούμπα Άκπομ και του Λέο Μάτος, ωστόσο οι γηπεδούχοι επέστρεψαν κι ισοφάρισαν με τον Απόστολο Βέλλιο.

Τελικά ήταν ο Χουάν Άνχελ Κρέσπο με μια κεφαλιά στο τελευταίο λεπτό που έδωσε τη νίκη στον Δικέφαλο.

Εκείνο βέβαια το τρία στα "3 στα 3" δεν μπορεί να συγκριθεί καν με το τρομερό σερί των οκτώ συνεχόμενων νικών στο ξεκίνημα της σεζόν 2018/19, όταν και ο ΠΑΟΚ κατέκτησε αήττητος το πρωταθλήματα και το συνδύασε και με την κατάκτηση του νταμπλ.

Το νικηφόρο σερί του μάλιστα, είχε σταματήσει στο Περιστέρι με μια ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ