ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει στο κόλπο για την απόκτηση του Ντέγιαν Λούμπιτσιτς σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα

Cologne's Dejan Ljubicic attempts a goal during the German Bundesliga soccer match between 1.FC Cologne and Bayern Munich in Cologne, Germany, Friday, Nov. 24, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Ντέγιαν Λούμπιτσιτς. @2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Δημοσιεύματα από την Γερμανία εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ στη μάχη της διεκδίκησης του Ντέγιαν Λιούμπιτσιτς της Κολωνίας, για τον οποίο έχει ήδη κινηθεί η Λιντς

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γερμανία, ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ντέγιαν Λιούμπιτσιτς τον κεντρικό χαφ της Κολωνίας, για τον οποίο η Λιντς κατέθεσε πρόταση ύψους 4 εκατομμύριων ευρώ.

Η πρόταση των Άγγλων έχει απορριφθεί με τη γερμανική ομάδα, που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία, να επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Αυστριακό, παλιό συμπαίκτη του Στέφαν Σβαμπ στη Ραπίντ Βιέννης. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Κολωνία σκοπεύει να του προτείνει επέκταση του συμβολαίου του που εκπνέει το καλοκαίρι του 2025.

Το όνομα του Αυστριακού, όντως έχει συζητηθεί στην Τούμπα, χωρίς ωστόσο, τουλάχιστον για την ώρα, να έχει γίνει κίνηση από την πλευρά του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΙΝΤΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ