ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο ΠΑΟΚ... "εξαγριώνει" τον Νταλγκλίς!

Ο ΠΑΟΚ... "εξαγριώνει" τον Νταλγκλίς!

Διαβάστε γιατί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ στο Λονδίνο έκανε έξω φρενών τον προπονητή της Λίβερπουλ, Κένι Νταλγκλίς.

Ο Κένι Νταλγκλίς μπορεί να μην είχε ποτέ... παρτίδες με τον ΠΑΟΚ, όμως, να που οι "ασπρόμαυροι", άθελά τους βεβαίως, του δημιουργούν πρόβλημα.

Πώς γίνεται αυτό; Εξαιτίας του αγώνα που πρόκειται να δώσουν στις 30 Νοεμβρίου στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ.

Εξηγούμαστε καλύτερα, για να γίνουμε πιο κατανοητοί. Η Λίβερπουλ πρόκειται να δώσει αγώνα την Κυριακή 27 του μήνα με την Μάντσεστερ Σίτι. Αμέσως μετά υπάρχει για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού νέο παιχνίδι, στο Λονδίνο αυτή τη φορά, με την Τσέλσι, στο πλαίσιο του αγγλικού Λιγκ Καπ.

Επειδή, όμως, στις 30 του μήνα παίζει η Τότεναμ με τον ΠΑΟΚ και την ίδια ημέρα γίνεται κι ένας αγώνας ράλι στην αγγλική πρωτεύουσα, η Μητροπολιτική Αστυνομία δεν ήθελε να αναλάβει την ευθύνη της επόπτευσης και μιας τρίτης αναμέτρησης. Έτσι, με τη σύμφωνη γνώμη της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας το παιχνίδι των "κόκκινων" με την Τσέλσι πήγε μία μέρα πισω, δηλαδή την Τρίτη 29/11.

Αυτό εξόργισε τον προπονητή της Λίβερπουλ, Κένι Νταλγκλίς, ο οποίος στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του δήλωσε: "Είναι κατανοητό ότι εξαιτίας του αγώνα της Τότεναμ με τον ΠΑΟΚ και του αγώνα ράλι, το παιχνίδι μας δεν μπορεί να γίνει Τετάρτη. Είναι καθήκον των ποδοσφαιρικών αρχών, όμως, να αναζητήσουν άλλες λύσεις".

Μάλιστα, όπως αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα goal.com, ο Νταλγκλίς... "είναι έξω φρενών, καθώς οι παίκτες του θα πρέπει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να δώσουν δύο παιχνίδια" και τα έβαλε με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας γιατί δεν έσπευσε να βρει άλλη λύση.

Η δήλωση του Νταγκλίς, μάλιστα, θυμίζει αυτή τη Λάσλο Μπόλονι σχετικά με τις ημέρες που διεξάγονται τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ έπειτα από τις ευρωπαϊκές του αναμετρήσεις.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ