ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ φέρνει Γιόνι και "τρέχει" για μεσοεπιθετικό

Wolverhampton Wanderers' Jonny Otto during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 27, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Γιόνι Ότο @ 2019 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιόνι Ότο μοιάζει πλέον θέμα χρόνου κι από εδώ και πέρα αναμένονται εξελίξεις και για την απόκτηση του εξτρέμ που αναζητά ο ΠΑΟΚ.

Ο Γιόνι Κάστρο Ότο αναμένεται την Παρασκευή (26/1) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, συμβόλαιο συνεργασίας που θα τον κρατήσει στην Τούμπα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ισπανού, που στην Τούμπα θεωρούν ότι θα φέρει επιπλέον ποιότητα στα άκρα της άμυνας του Δικεφάλου, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα στραφούν πλέον στην προσπάθεια να αποκτηθεί κι ένας ακόμα μεσοεπιθετικός.

Αυτό που αναζητούν είναι ένας ακραίος, που θα συμπληρώσει την εξάδα των παικτών που αγωνίζονται πίσω από τον φορ και θα μπορεί να καλύψει κυρίως την αριστερή πτέρυγα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι πληροφορίες λένε ότι έχουν ξεχωρίσει συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και δεν αποκλείεται να προκύψουν και εξελίξεις, από τη στιγμή που θα κλείσει το ζήτημα της ενίσχυσης στο δεξί άκρο της άμυνα που για τον προπονητή του ΠΑΟΚ ήταν προτεραιότητα.

Λογικά εκτός του μεσοεπιθετικού δύσκολα θα προκύψει άλλη κίνηση μέχρι το τέλος των χειμερινών μεταγραφών, με τον χρόνο έτσι κι αλλιώς να μετρά αντίστροφα και τον ΠΑΟΚ να δείχνει ότι, τουλάχιστον αριθμητικά, έχει γεμάτο το ρόστερ του για το δεύτερο και πιο σημαντικό κομμάτι της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ