ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει με αλλαγές στη μάχη της πρεμιέρας: Αυτό είναι το πλάνο του Λουτσέσκου

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας EUROKINISSI SPORTS

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ θέλει να ξεκινήσει με το δεξί κόντρα στον Πανσερραϊκό στην Τούμπα την προσπάθεια για τη διατήρηση των σκήπτρων του.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τη Μάλμε και να ξεκινήσει νικηφόρα την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα. Στην πραγματικότητα η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να το… πιάσει από εκεί που το άφησε την περασμένη σεζόν με τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες που της έδωσαν το πρωτάθλημα, κερδίζοντας τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα (20:00, NOVA Sports Prime και Live SPORT24).

Η ατελέσφορη προσπάθεια για πρόκριση στα playoffs του Champions League έφερε επιπλέον προβλήματα με τις απουσίες λόγω ενοχλήσεων των Κοτάρσκι, Μπάμπα και Τάισον, που ήρθαν να προστεθούν σε αυτή του Γιόνι Ότο. Εκτός αποστολής πάντως έμειναν τόσο ο Τσιγγάρας όσο και ο Σαμάτα, που είναι μακριά από τα πλάνα του προπονητή τους.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει να σκεφτεί και τον αγώνα της Πέμπτης με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα πλέι οφ του Europa League και έτσι λογικά θα δούμε τον Δικέφαλο να ξεκινά με πολλές αλλαγές το σημερινό παιχνίδι με τους Σερραίους.

Η πιθανή ενδεκάδα του Δικεφάλου κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ο Αντώνης Τσιφτσής θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ υπερασπιζόμενος την εστία του στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος ενώ θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στα μετόπισθεν. Στο κέντρο της άμυνας υπάρχει το ερωτηματικό για τον παρτενέρ του Τόμας Κεντζιόρα με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που βρίσκεται ένα βήμα πριν μετακομίσει στη Γερμανία.

Με τον Γιάννη Μιχαηλίδη τιμωρημένο λόγω της αποβολής του στο τελευταίο παιχνίδι της περσινής σεζόν με τον Άρη αυτός που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει θα είναι ο Ιβάν Νάσμπεργκ. Ερωτηματικό υπάρχει και στο δεξί άκρο της άμυνας για το αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου προφυλάξει το Σάστρε ενόψει του αγώνα με τους Ιρλανδούς και ξεκινήσει στη θέση του τον Βιεϊρίνια. Αριστερά θα αγωνιστεί ο Ράφα Σοάρες αντί του Ράχμαν Μπάμπα.

Στη μεσαία γραμμή με τον Τσιγγάρα εκτός η όποια διαχείριση θα έχει να κάνει με την επιστροφή στην ενδεκάδα του Στέφαν Σβαμπ, για να πάρει ανάσες ένας από τους Μαντί Καμαρά και Μαγκομέντ Οζντόεφ.

Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει βασικός ο Φεντόρ Τσάλοφ με τον Τόμας Μουργκ στο "δέκα", τον Άντριγια Ζίβκοβιτς δεξιά και πιθανότατα τον Γιάννη Κωνσταντέλια στο αριστερό φτερό της.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ