ΠΑΟΚ

"Ο ΠΑΟΚ σε Παοκτσήδες"

"Ο ΠΑΟΚ σε Παοκτσήδες"
Καφές

Ο ΠΑΟΚ σε Παοκτσήδες... κάτι τέτοιο μοιάζει να είναι τελικά το κλίμα ή αν θέλετε το σύνθημα στην Τούμπα...

Ο Νίκος Βεζυρτζής φαίνεται να γνωρίζει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να επιστρέψει στις ρίζες του και αυτό να προσπαθεί να πραγματοποιήσει.
O σύλλογος πρέπει να αποτελείται σε όλους τους τομείς από ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και την... πονάνε. Σε αυτήν την κατάσταση που βρίσκεται ο Δικέφαλος έτσι πρέπει να κινηθεί και αυτό κάνει η διοίκηση.

O Παράσχος ξεκίνησε την... ποδοσφαιρική του ζωή στον ΠΑΟΚ, φόρεσε την φανέλα του Δικεφάλου ήταν πάντα διακαής πόθος του να επιστρέψει στην ομάδα.

Γνωρίζει καλά τι σημαίνει ΠΑΟΚ, ξέρει τα προβλήματα, τα μειονεκτήματα και τα προτερήματα του συλλόγου, γνωρίζει τους ανθρώπους της διοίκησης και φυσικά αρκετούς απο τους ποδοσφαιριστές του.

Και ο Παντελής Καφές μπορεί να έφυγε κάποια στιγμή για τον Ολυμπιακό, αλλά έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να αποδείξει ότι είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και έδειξε ότι σέβεται την ομάδα που τον ανέδειξε και παραμένει μεγάλη παρά τα όσα οικονομικά προβλήματα έχει.

Μάλιστα αν τελικά τα βρει με τον ΠΑΟΚ, τότε στην Τούμπα θα έρθει ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση στην ομάδα και τα προβλήματα της.

Εκτός όλων αυτών των εξωαγωνιστικών θετική θα είναι η πιθανή επιστροφή του και σε καθαρά αγωνιστικά θέματα, αφού πλέον έρχεται πιο έμπειρος, με αρκετούς ευρωπαϊκούς αγώνες στα πόδια του και σε ηλικία που ίσως είναι η καλύτερη για έναν ποδοσφαιριστή.

Επίσης αν τελικά ο Παντελής Καφές αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη και την Τούμπα τότε θα γίνει συμπαίκτης με παλιούς γνώριμους όπως ο Γεωργιάδης ή ο Κωνσταντινίδης που γνωρίζονται πολύ καλά και μπορούν να συνεννοηθούν τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο.

"Ο ΠΑΟΚ σε Παοκτσήδες" κάτι τέτοιο μοιάζει να είναι τελικά το κλίμα ή αν θέλετε το σύνθημα στην Τούμπα...















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ