ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ στο match report: "Ο απίθανος Νάιχαους αποφάσισε... Άρη"

Ο Νάιχαους δέχεται τις διαμαρτυρίες των παικτών του ΠΑΟΚ
Ο Νάιχαους δέχεται τις διαμαρτυρίες των παικτών του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ στην ανασκόπηση του αγώνα που έκανε στην ιστοσελίδα του, επιτίθεται εκ νέου στον διαιτητή του ντέρμπι με τον Άρη, Μπας Νάιχαους, χαρακτηρίζοντάς τον "απίθανο" και "επικίνδυνο".

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο ΠΑΟΚ προς τον διαιτητή Μπας Νάιχαους μέσω της ανασκόπησης του αγώνα με τον Άρη που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του. Ο Δικέφαλος χαρακτηρίζει "απίθανο" και "επικίνδυνο" τον Ολλανδό διαιτητή, παραθέτοντας μία προς μία όλες τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται στο παιχνίδι.

"Όλοι περίμεναν ένα σκληρό παιχνίδι. Ένα ντέρμπι που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Φυσικά δικαιώθηκαν. Εκείνο που δεν περίμενε και δεν ήθελε κανείς να συμβεί, ήταν η προσοχή να μην στραφεί στους πραγματικούς πρωταγωνιστές του αγώνα, τους παίκτες, αλλά τα φώτα να πέσουν στον Ολλανδό ρέφερι. Έναν επικίνδυνο διαιτητή που κατάφερε να τα κάνει όλα λάθος σε ένα σημαντικό παιχνίδι και με τις αποφάσεις του να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα", αναφέρει το match report του Δικεφάλου, ενώ για τη φάση του κερδισμένου πέναλτι του Άρη υποστηρίζει πωςτο 38′ ήρθε η πρώτη παρέμβαση του Νάιχαους στο παιχνίδι. Ο Μπερτόγλιο μπήκε στην περιοχή, ο Πασχαλάκης έδιωξε τη μπάλα καθαρά, αλλά ο Ολλανδός ρέφερι και ο VAR, είχαν άλλη άποψη και έδειξαν πέναλτι. Μάλιστα ο Νάιχαους δεν πήγε καν να δει τη φάση".

Για τη φάση του Τζόλη, το σχόλιο είναι το εξής: "Στο 72′ ήταν η ώρα του Νιχάους να αναλάβει και πάλι δράση. Ο Τζόλης μπήκε στην περιοχή, δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Σάσα, έμεινε όρθιος και συνέχισε τη φάση, πέρασε τρεις αντιπάλους, ο Σούντγκρεν τον ανέτρεψε εντός περιοχής εκ νέου, ο ρέφερι υπέδειξε το πέναλτι, αλλά αυτή τη φορά πήγε να το δει στο VAR και το πήρε πίσω, ενώ δεν ασχολήθηκε καν με το μαρκάρισμα του Σάσα".

Για την τελευταία φάση και τις διαμαρτυρίες για χέρι του Μπαγκαλιάνη, το κείμενο αναφέρει πως: "Μετά από γέμισμα στην περιοχή του Άρη, ο Μπουσέ έχασε τη μπάλα και ο Μπαγκαλιάνης την σταμάτησε με το χέρι με τον Νάιχάους να σφυρίζει… λήξη και φυσικά το VAR να μην ασχολείτε καν με τη φάση".

TAGS ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ