ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Πάρντο ήρθε, ο Νικοπολίδης έμεινε

Ο Πάρντο ήρθε, ο Νικοπολίδης έμεινε
παρντο

Ο Πάρντο ήρθε, ο Νικοπολίδης ανανέωσε και ο Μενδρινός αποχαιρετά. Έτοιμοι Μπελούτσι, Αβραάμ

Ο ατζέντης του Ισπανού τερματοφύλακα διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να επισημοποιηθεί η συνεργασία του με τους "ερυθρολευκους" κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα.
Ο Πάρντο, μάλιστα,ήρθε στην Αθήνα την Δευτέρα το βράδυ. Ο πρώην πορτιέρο του Ηρακλή αναμένεται να μετακομίσει στο μεγάλο λιμάνι για ένα χρόνο, με μορφή δανεισμού και το καλοκαίρι του 2010 οι Πειραιωτές θα μπορούν να αποκτήσουν τα δικαιώματά του παίκτη.

Το "φλερτ" ανάμεσα στον Ισπανό γκολκίπερ και τον Ολυμπιακό είχε ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο, όμως ο Αντώνης Ρέμος προτίμησε να τον παραχωρήσει στην Ραπίντ Βουκουρεστίου ελέω χρημάτων.

Οι πρωταθλητές είχαν χτυπήσει την πόρτα των Ρουμάνων την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως τελικά η συμφωνία χάλασε και τελικά η τρίτη απόπειρα στέφθηκε με επιτυχία.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε η επιθυμία του παίκτη να "μετακομίσει" στο Λιμάνι αλλά και το γεγονός πως δεν προσαρμόστηκε ποτέ στην Ραπίντ.

Ο Ούρκο Πάρντο είναι σίγουρα μια αξιόπιστη λύση που χρειαζόντουσαν οι "ερυθρόλευκοι" και ο ιδανικός για να αντικαταστήσει τον Αντώνη Νικοπολίδη που μένει για άλλη μια σεζόν στον Ολυμπιακό.

Σε δηλώσεις του, στον Τύπο της Ρουμανίας, ο Ούρκο Πάρντο εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νέα σελίδα στην καριέρα του. " Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι όνειρο για μένα να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό", τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ ο μάνατζερ του παίκτη, Εμίλιο Παλόμο, ανέφερε: " Απομένουν οι υπογραφές για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Όλα έχουν τελειώσει. Ο Ούρκο θα παίξει στον Ολυμπιακό. Θα είναι δανεισμός για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς. Οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει, ο Ούρκο είναι πολύ χαρούμενος, θέλει να δώσει νέα ώθηση στην καριέρα του και να αποδείξει την αξία του".

Ανανέωσε ο Νικοπολίδης

Για ακόμη έναν χρόνο θα υπερασπίζεται την "ερυθρόλευκη" εστία ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο έμπειρος πορτιέρο πέρασε την Δευτέρα το μεσημέρι από τα γραφεία της ΠΑΕ και συμφώνησε να παραμείνει στους πρωταθλητές μέχρι το καλοκαίρι του 2010.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν γνωστή και έμεναν κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες ολοκληρώθηκαν και την Τρίτη ο Έλληνας γκολκίπερ αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αποχαιρετά το Λιμάνι ο Μενδρινός


Αντίθετα με την περίπτωση του Αντώνη Νικοπολίδη, ο Κώστας Μενδρινός "αποχαιρετά" το μεγάλο Λιμάνι αφού δεν τα βρήκε με τους ιθύνοντες της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.

Ο Έλληνας μέσος πέρασε από τα γραφεία στην Πλατεία Αλεξάνδρας όμως το ραντεβού δεν είχε ευτυχή κατάληξη και την επόμενη σεζόν δεν θα φορά την φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος.

Σε φουλ ρυθμούς Μπελούτσι, Αβραάμ

Ο τελικός του Κυπέλλου Hellas Online με την ΑΕΚ (Σάββατο 2 Μαΐου, 20:30 Ολυμπιακό Στάδιο) πλησιάζει και η προετοιμασία των Πειραιωτών ξεκίνησε με δύο ευχάριστα νέα.

Ο λόγος για τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Φερνάντο Μπελούτσι που ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα με τον Θρασύβουλο ή στο μεγαλύτερο διάστημα του ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Μενδρινός ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο, λόγω ενόχλησης στον δεξιό δικέφαλο η οποία όμως δεν εμπνέει ανησυχία ενόψει του τελικού.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών θα συνεχιστεί την Τρίτη με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 10:30.

Συγχαρητήρια από τον Π.Σ.Α.Π


Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.) έστειλε σήμερα συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός κ. Σωκράτη Κόκκαλη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Στην επιστολή, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π. Θεόφιλος Σημαιοφορίδης, αναφέρονται τα ακόλουθα:

"Κύριε Πρόεδρε,

Παρακαλώ όπως δεχθείτε τα θερμά συγχαρητήρια του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για την εκ νέου κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή Ελλάδος από τον Ολυμπιακό.



Η πέραν πάσης αμφιβολίας απολύτως δίκαιη επικράτηση, για μια ακόμη χρονιά, του Ολυμπιακού επιβεβαιώνει την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών σας, επικυρώνει τις προσπάθειες των συνεργατών σας και ασφαλώς αποδεικνύει με τρανό τρόπο την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που αποτελούν το ρόστερ της ομάδας σας.

Ευχόμαστε όπως, για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου, υπάρξει επιτυχής παρουσία και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στη νέα αγωνιστική περίοδο".










































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ