ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο πατέρας του Κώστα Φορτούνη για το γιο του: "Έκλαψε μαζί με τη μάνα του και το παιδί του"

Ο πατέρας του Κώστα Φορτούνη για το γιο του: "Έκλαψε μαζί με τη μάνα του και το παιδί του"
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο πατέρας του Κώστα Φορτούνη με δηλώσεις του στο STAR αναφέρθηκε στο πως πανηγύρισε ο γιος του την κατάκτηση του Conference League και στάθηκε και στην υπόσχεση που είχε δώσει ο ερυθρόλευκος μέσος.

Ο Κώστας Φορτούνης συγκινήθηκε, δάκρυσε, έκλαψε μετά την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό με τον ερυθρόλευκο αρχηγό να κάνει πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει για τον γιο του να επιστρέψει ακόμη καλύτερος μετά τους τραυματισμούς του.

"Το κύπελλο το αφιερώνω στην οικογένειά μου. Παρά τους τραυματισμούς ήθελα να γυρίσω στα γήπεδα και να με δει ο γιος μου, όπως πριν" είχε δηλώσει ο Έλληνας μέσος.

Ο πατέρας του Κώστα Φορτούνη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής και της προσωπικότητάς του.

"Έκλαψε με τη μάνα του αγκαλιά και με τον γιο του. Με τον γιο του, που του έδωσε την υπόσχεση… Ήθελε να παίζει ποδόσφαιρο και αυτή την υπόσχεση την κράτησε. Και αυτό με κάνει πολύ περήφανο για τον γιο μου. Οι τραυματισμοί του ήταν πολύ δύσκολοι… Ήταν δύσκολα χρόνια… Σηκώθηκε, όμως".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ