ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ο Παυλίδης σκόραρε δις στον θρίαμβο της Άλκμααρ επί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς του Μπότου

Ο Παυλίδης σκόραρε δις στον θρίαμβο της Άλκμααρ επί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς του Μπότου
PRINT SCREEN YOUTUBE

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Παυλίδη που σημείωσε δύο γκολ στο πρώτο μέρος, η Άλκμααρ έφυγε με σπουδαίο τρίποντο από την έδρα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς του Γιάννη-Φοίβου Μπότου, επικρατώντας με το επιβλητικό 4-1.

Την πολύ καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται στο τελευταίο διάστημα που της επιτρέπει να είναι στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας, επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Κυριακής (13/2) η Άλκμααρ. Θύμα της η Γκόου Αχέντ Ιγκλς, με την AZ να παίρνει μία σπουδαία νίκη με σκορ 4-1 εκτός έδρας που την κρατάει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Eredivisie.

Η νίκη αυτή είχε και ελληνικό άρωμα με τον Βαγγέλη Παυλίδη όχι μόνο να επιστρέφει στα γκολ μετά από πέντε αγώνες πρωταθλήματος αλλά να το κάνει με εμφατικό τρόπο, σκοράροντας δις: στο 33' με όμορφο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και στο 42' με πλασέ μπροστά σε κενή εστία.

Πλέον, ο διεθνής στράικερ μετράει 14 γκολ σε 32 ματς για όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Άλκμααρ τη φετινή σεζόν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς Γκόου Αχέντ Ιγκλς, ο Γιάννης-Φοίβος Μπότος ήταν στο αρχικό σχήμα των γηπεδούχων και έγινε αλλαγή στο 59ο λεπτό.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ