ΙΤΑΛΙΑ

Ο Πίρλο απολύθηκε από τη Σαμπντόρια

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Πόρτο για τη φάση των 16 του Champions League 2020-2021 στο "Άλιαντς Στέιντιουμ", Τορίνο | Τρίτη 9 Μαρτίου 2021
Ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Πόρτο για τη φάση των 16 του Champions League 2020-2021 στο "Άλιαντς Στέιντιουμ", Τορίνο | Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Αντρέα Πίρλο αποτελεί παρελθόν από τη Σαμπντόρια σύμφωνα με τους Ιταλούς, με την ομάδα να αποφασίζει να συνεχίσει χωρίς εκείνον μετά το κακό ξεκίνημα στη Serie B.

Ο Αντρέα Πίρλο πλήρωσε τα άσχημα αποτελέσματα της Σαμπντόρια στα πρώτα τρία παιχνίδια της Serie B (μία ισοπαλία και δύο ήττες), με την ιταλική ομάδα να αποφασίζει να μην συνεχίσει μαζί του, σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας.

Αυτή ήταν η τρίτη ομάδα την οποία έχει διευθύνει ο Ιταλός προπονητής, καθώς έχει επίσης, καθίσει στον πάγκο της Γιουβέντους και της Καραγκιουμρού.

Ο 45χρονος ανέλαβε τη Σαμπντόρια τον Ιούνιο του 2023, με απολογισμό 18 νίκες, 10 ισοπαλίες και 17 ήττες σε 45 παιχνίδια. Ο Αντρέα Σοτίλ είναι εκείνος που θα τον διαδεχθεί στον πάγκο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ