ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Ο Ποντένσε έγινε Άραβας: Η Αλ Σαμπάμπ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ

Ο Ποντένσε οδεύει προς Αλ Σαμπάμπ
Ο Ποντένσε οδεύει προς Αλ Σαμπάμπ © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Ντανιέλ Ποντένσε μετακόμισε οριστικά στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Σαμπάμπ, που επισημοποίησε την απόκτησή του.

Στην Αλ Σαμπάμπ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντανιέλ Ποντένσε, με την αραβική ομάδα να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα τη μεταγραφή του 28χρονου Πορτογάλου εξτρέμ.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έφτασε σε συμφωνία τις τελευταίες ώρες με τους Άραβες, οι οποίοι μετά την πώληση του Μουτάμπ Αλ Χαρμπί στην Αλ Χιλάλ με το ποσό των 29.5 εκατ. ευρώ, έλαβαν την έγκριση από το αρμόδιο υπουργείο και προχώρησαν στην ολοκλήρωση της διαδικασίας των τελευταίων εγγράφων για την προσθήκη του Ποντένσε στο ρόστερ τους.

Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός αγωνίστηκε στους ερυθρόλευκους την περυσινή αγωνιστική περίοδο, μετρώντας 15 γκολ και 11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στέφθηκε και Κυπελλούχος Ευρώπης με τους Πειραιώτες, μετά από την κατάκτηση του UEFA Conference League. Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε προσπάθεια για τον διατηρήσει στο ρόστερ του και στη σεζόν 2024/25, ωστόσο, όπως υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ίδιος ο παίκτης δυσκόλεψε την επιστροφή του, με τις απολαβές που αξίωνε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα Άγγλου δημοσιογράφου, το deal ανάμεσα σε Γουλβς και Αλ Σαμπάμπ έκλεισε κοντά στις 6 εκατ. λίρες, με τους "λύκους" να διατηρούν υψηλό ποσοστό μεταπώλησης.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ