ΑΓΓΛΙΑ

Ο Ράμος διώχνει τον Ντεφόε από Τότεναμ!

Ο Ράμος διώχνει τον Ντεφόε από Τότεναμ!
Ντεφόε-Τότεναμ

Την πόρτα της εξόδου από την Τότεναμ έδειξε ο Χουάντε Ράμος στον Ζερμέν Ντεφόε, με την Άστον Βίλα να ενδιαφέρεται για τον φορ των "σπιρουνιών"

Ο Ζερμέν Ντεφόε περίμενε είχε λάβει "μηνύματα" από τη διοίκηση το τελευταίο διάστημα για ανανέωση του συμβολαίου του, όμως όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στην αγγλική "Sun" ο Χουάντε Ράμος του ανακοίνωσε πως είναι ελεύθερος να φύγει από τα "σπιρούνια"!
"Ο προπονητής μου είπε ότι μπορώ να φύγω αν το επιθυμώ", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην εφημερίδα ο Άγγλος διεθνής φορ και συνέχισε: "Όμως θέλω να τον βγάλω λάθος. Θέλω να μείνω εδώ. Με κάλεσε στο γραφείο του για να μου μιλήσει. Στην αρχή σκέφτηκα ότι ήταν αστείο.

Πίστευα ότι με είχε καλέσει για να μου πει ότι θα ξεκινόυσα κόντρα στην Άρσεναλ για το Κάρλινγκ Καπ, και για το λόγο αυτό δεν αγωνίστηκα με αντίπαλο τη Ρέντινγκ το περασμένο Σαββατοκύριακο (για το Κύπελλο Αγγλίας).

Όμως μου είπε απλά "μπορείς να φύγεις αν το θέλεις". Δεν έχω πάντως πρόθεση να αφήσω την ομάδα γιατί την αγαπώ. Θα ήθελα να υπογράψω νέο συμβολαιο, και ξέρω ανθρώπους στη διοίκηση που με θέλουν να μείνω.

Όμως δεν μπορεί κανείς να περιμένει από εμένα να υπογράψω νέο συμβόλαιο, από τη στιγμή που δεν έχω παιχνίδια στα πόδια μου.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Times", η Άστον Βίλα προσπαθεί να επωφεληθεί από αυτή την κατάσταση και την επιδείνωση των σχέσεων Ράμος-Ντεφόε προκειμένου να εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη.

Ο Μάρτιν Ο'Νιλ αναζητά έναν παίκτη για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και βλέπει τον Ντεφόε ως ιδανική λύση για να πλαισιώσει τον Τζον Κάριου στην επίθεση των "χωριατών".

Ο παίκτης κοστολογείται γύρω στα 10-12 εκ.λίρες, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Άστον Βίλα είναι έτοιμη να καταβάλλει αυτό το ποσό για να αποκτήσει τον Άγγλο φορ.












TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ