ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Ρανιέρι προσπέρασε τον... Βιάλι

Ο Ρανιέρι προσπέρασε τον... Βιάλι
New Image

Πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τη Γιουβέντους ήταν ο παλιός επιθετικός της, όμως την τελευταία στιγμή οι δύο πλευρές τα... χάλασαν στο οικονομικό

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο παλιός επιθετικός της ομάδας είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση στους ιθύνοντες της Γιουβέντου κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, όμως οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του έκαναν τους Τορινέζους να κάνουν πίσω, γεγονός που άφησε ανοιχτό το πεδιό στον πρώην τεχνικό της Πάρμα.
Ο παλιός τεχνικός των Τσέλσι και Γουότφορντ ζήτησε αρχικά 1.4 εκ.λίρες τη σεζόν, ενώ στη συνέχεια ανέβασε τις απαιτήσεις του σε 2,1 εκ.λίρες ετησίως, σε αντίθεση με τον Ρανιέρι, ο οποίος φαίνεται να συμφώνησε σε πρόταση 570.000 λιρών ετησίως, συν διάφορα μπόνους σε περίπτωση επίτευξης συγκεκριμένων στόχων.

Εν τω μεταξύ, ο γκολκίπερ της Γιουβέντους, Τζανλουίτζι Μπουφόν, μίλησε με κολακευτικά λόγια για την επιλογή της διοίκησης, να δώσει το χρίσμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στον Κλαούντιο Ρανιέρι.

" Νομίζω ότι ήταν σωστή η επιλογή. Παρόλο που δεν ξέρω προσωπικά τον Ρανιέρ, είναι ένας άνθρωπος με σωστό ίματζ.

Έχει εμπειρία και από πρωταθλήματα στο εξωτερικό, ξέρει πώς να χειριστεί τα μίντια, ενώ έχει αποδείξει τις ικανότητές του σε δύσκολες καταστάσεις

", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Νο 1 της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας.




TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ