ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Ρικάρντο Ροντρίγκες δέχθηκε πρόταση από τους ερυθρόλευκους σύμφωνα με τον ατζέντη του

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Ρικάρντο Ροντρίγκες δέχθηκε πρόταση από τους ερυθρόλευκους σύμφωνα με τον ατζέντη του
Ο Ρικάρντο Ροντρίγκεζ με τη φανέλα της Τορίνο @AP IMAGES/LUCA BRUNO

Πρόταση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ρικάρντο Ροντρίγκες υπήρξε σύμφωνα με τον ατζέντη του Ελβετού ποδοσφαιριστή.

Ο Ρικάρντο Ροντρίγκες αποχώρησε πρόσφατα από την ομάδα της Τορίνο ως ελεύθερος, με τον ατζέντη του Ελβετού αμυντικού να αναφέρει πως η πλευρά του παίκτη έχει δεχτεί προσφορές από αρκετές ομάδες, μεταξύ άλλων και από την ομάδα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο Χαρούν Μασούντι, που εκπροσωπεί τον διεθνή Ελβετό άσο, τόνισε τα εξής: "Είχαμε συζητήσεις με τον αθλητικό διευθυντή της Ίντερ πριν από μερικές εβδομάδες, ο Ιντζάγκι συμπαθεί τον Ρικάρντο. Λάβαμε επίσης προτάσεις από το Ντουμπάι, την Μπέτις, την Τουρκία και τον Ολυμπιακό".

Σύμφωνα με το Inter-News.it, ο παίκτης ενδιαφέρει έντονα την Ιντερ, αρέσει πολύ στον Σιμόνε Ιντσάγκι και είναι ανάμεσα στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των πρωταθλητών Ιταλίας για τη θέση του αριστερού μπακ. Ερωτηθείς ο Μασούντι, αν είναι πιθανό ο πελάτης του να φορέσει τη φανέλα των Μιλανέζων, τόνισε πως υπάρχουν συζητήσεις, ενώ αποκάλυψε ότι μεταξύ των ενδιαφερόμενων ομάδων για τον έμπειρο αμυντικό είναι και ο Ολυμπιακός.

"Ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει πληροφορίες" ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Ροντρίγκες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ