ΕΥΡΩΠΗ

Ο Ρόμενταλ στα καλύτερά του

Ο Ρόμενταλ στα καλύτερά του

Ο Ντένις Ρόμενταλ ψηφίστηκε από τους Δανούς ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χώρας τους για το 2010 και δεν έκρυψε την χαρά του για το συγκεκριμένο βραβείο.

Ο άσος του Ολυμπιακού, μπορεί ακόμη να μην έχει βρει τον καλό του εαυτό στο μεγάλο Λιμάνι, όμως στην χώρα του τον θεωρούν καλύτερο ποδοσφαιριστή για την σεζόν που πέρασε.

Κατά την βράβευσή του, σε εκδήλωση που έγινε στην Κοπεγχάγη τη Δευτέρα (15/11), ο Ντένις Ρόμενταλ χαρακτήρισε την συγκεκριμένη στιγμή ως μια από τις καλύτερες στην καριέρα του:

" Είμαι υπερήφανος για τη βράβευση αυτή, καθώς με επέλεξαν οι φίλαθλοι. Πάντα ήταν δίπλα μου. Το ποδόσφαιρο έχει τα πάνω του και τα κάτω του, αλλά αυτή είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου", υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο δεξιοπόδαρος μέσος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρόμενταλ επικράτησε στην ψηφοφορία των Δανών φιλάλων, έναντι του επιθετικού της Άρσεναλ, Νίκλας Μπέντνερ, ο οποίος ήταν ο περυσινός νικητής), αλλά και των κεντρικών αμυντικών, Σίμον Κιάερ (Βόλφσμπουργκ) και Ντάνιελ Άγκερ (Λίβερπουλ).

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ