ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ο Ρονάλντο έσπασε το ρεκόρ του Αλί Νταεΐ και έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των εθνικών ομάδων

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας © 2021 DARKO BANDIC / POOL PHOTO / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε δίχτυα στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με τις εθνικές ομάδες.

Ένα ακόμα ρεκόρ έσπασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έφτασε τα 110 γκολ με την εθνική Πορτογαλίας και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με τις εθνικές ομάδες, ξεπερνώντας τον Αλί Νταεΐ, ο οποίος είχε σημειώσει 109.

Ο Γκέδες έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Πορτογάλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαζουνού στο 89ο λεπτό, κάνοντας το 1-1 στην αναμέτρηση με την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο 36χρονος σούπερ στα θα μπορούσε να το πετύχει νωρίτερα, ωστόσο δεν κατάφερε να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα στο 15ο λεπτό.

Ο Πορτογάλος διεθνής κατάφερε να σπάσει το συγκεκριμένο ρεκόρ σε 179 συμμετοχές, με τον Αλί Νταεΐ να πετυχαίνει ένα γκολ λιγότερο σε 145 συμμετοχές.

Φυσικά ο Πορτογάλος δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 90+6' με νέα κεφαλιά έκανε το 2-1 και ολοκλήρωσε την ανατροπή κόντρα στους Ιρλανδούς.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ