ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Ρούνεϊ δεν ήθελε τον Φέργκιουσον στο ντοκιμαντέρ του

Ο Γουέιν Ρούνεϊ με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Βαλένθια στους ομίλους του Champions League
Ο Γουέιν Ρούνεϊ με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Βαλένθια στους ομίλους του Champions League © 2010 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν ήθελε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, που κυκλοφόρησε την Παρασκευή (11/2) στην Amazon, ο άλλοτε προπονητής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Το νέο ντοκιμαντέρ του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν προπονητή της Ντέρμπι Κάουντι, Γουέιν Ρούνεϊ, κυκλοφόρησε την Παρασκευή (11/2) στην Amazon και εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως χρησιμοποιήθηκαν μόνο πλάνα αρχείου του θρυλικού προπονητή των κόκκινων διαβόλων, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, ο λόγος που συνέβη αυτό, ήταν ότι ο Ρούνεϊ δεν ήθελε να εμφανιστεί στο ντοκιμαντέρ που μιλάει για τη ζωή του ο Σκωτσέζος τεχνικός, με τον οποίο συνεργάστηκε για εννέα χρόνια γεμάτα με επιτυχίες στη Γιουνάιτεντ.

Την ίδια στιγμή στην ταινία κάνουν την εμφάνισή τους σημαντικές προσωπικότητες, όπως οι άλλοτε συμπαίκτες του 36χρονου, Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Ρίο Φέρντιναντ, καθώς και πρώην προπονητές του, όπως οι Ντέιβιντ Μόγιες και Ζοζέ Μουρίνιο.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν ήταν και οι καλύτερες την περίοδο της συνεργασίας του στο Μάντσεστερ, λόγω των προβλημάτων αλκοολισμού που αντιμετώπιζε ο άλλοτε αρχηγός των κόκκινων διαβόλων, αλλά και εξαιτίας των ακραίων συμπεριφορών του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ