ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Σαρηκεχαγιάς το 33%

Ο Σαρηκεχαγιάς το 33%
Σαρηκεχαγιάς

Ο Σαρηκεχαγιάς ανακοίνωσε ότι έχει το 33% των μετοχών του Ηρακλή και αναλαμβάνει δράση

"Έχω στα χέρια το 33% των μετοχών της ΠΑΕ. Σταδιακά θα πάρω και το υπόλοιπο ποσοστό της ΠΑΕ. Έχω κάθε λόγο να προστατέψω τα συμφέροντα μου", τόνισε σχετικά ο κ. Σαρηκεχαγιάς και συνέχισε όσο για το τι θα πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα: "Θα πρέπει να πληρώσουμε τους παίκτες, να κάνουμε μεταγραφές και να συζητήσουμε με τον Γιοβάνοβιτς.

Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας για να τα καταφέρουμε. Θα αναλάβω το μέρος που με ανήκει στην δεδομένη χρονική στιγμή. Έτσι έχω λόγο να αναμειχθώ",

ενώ όσον αφορά αν ο ΓΣ Ηρακλής προχωρήσει σε κατάθεση πρόταση για δημιουργία διοίκησης από το Πρωτοδικείο είπε:

"Αν κατατεθεί πρόταση στο Πρωτοδικείο, τότε θα καταθέσω και εγώ ανάλογη πρόταση" και κατέληξε: "Ήδη ξεκινήσαμε να πληρώνουμε και αναφέρομαι στον Παπαζαχαρία. Από τη στιγμή που τελείωσε ο Μορίδης αναλάβαμε δράση. Θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό".



Με βάση τα λεγόμενα του κ. Σαρηκεχαγιά φαίνεται να υπάρχει ένα πλάνο βάση του οποίου θα προσπαθήσουν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση βάζοντας τα χρήματα που απαιτούνται.

Σήμερα εξάλλου αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Σπανουδάκης για να ξεκινήσουν την προσπάθεια με προτεραιότητες να τακτοποιηθεί η μισθοδοσία των παικτών και του προσωπικού που οφείλεται για τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Επίσης θα δοθεί βαρύτητα στο θέμα της παραμονής των παικτών που θέλουν να κρατήσουν στην ομάδα όπως τους Κατσαμπή, Πουρσανίδη και Σνάουντσερ.



TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ