ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σεγούρα στη θέση του Βερμιούλεν

Ο Σεγούρα στη θέση του Βερμιούλεν
Βερμιούλεν

Ο Χοσέ Σεγούρα είναι ο νέος βοηθός του Τάκη Λεμονή στον ερυθρόλευκο πάγκο

Στις 4 Ιουλίου του 2007 (ημέρα όπου άρχισε η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο), η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωνε την αναβάθμιση του Χέρμαν Βερμιούλεν. Από Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, ο 53χρονος τεχνικός πήρε προαγωγή στη θέση του βοηθού προπονητή της πειραϊκής ομάδας, στο πλευρό του Τάκη Λεμονή.
Δεν πέρασε ούτε ένας μήνας και ο Βέλγος προπονητής, που ήρθε στον Ολυμπιακό επί εποχής Τροντ Σόλιντ (ο Βερμιούλεν ήταν ο μόνος που έμεινε από το τιμ του Νορβηγού προπονητή, καθώς εκτιμήθηκε η δουλειά του στα φυτώρια), ζήτησε να επιστρέψει στις Ακαδημίες, όπου άλλωστε ειδικεύεται, καθώς θέλει να ολοκληρώσει το έργο του.

Το αίτημα του Χέρμαν Βερμιούλεν έγινε αποδεκτό από το σύλλογο του μεγάλου λιμανιού, ο οποίος βρήκε τον αντικαταστάτη του Βέλγου στο πρόσωπο του Χοσέ Σεγούρα. Ο Ισπανός, ο οποίος πέρυσι ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ, βρισκόταν από καιρό στη λίστα του Ολυμπιακού, όμως είχε προτιμηθεί τελικά η λύση Βερμιούλεν.

Τελικά, ο Σεγούρα με λίγη καθυστέρηση "έπιασε" λιμάνι, έχοντας μάλιστα προϋπηρεσία οκτώ ετών στην Μπαρτσελόνα.

Το δελτίο Τύπου της πειραϊκής ΠΑΕ αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γνωστοποιεί ότι ο μέχρι σήμερα (2/8) βοηθός προπονητή της ομάδας μας, Χέρμαν Βερμιούλεν, ζήτησε από τη Διοίκηση να συνεχίσει το έργο που είχε αναλάβει ως επικεφαλής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, καθώς όπως τόνισε η επιθυμία του είναι να ολοκληρώσει την προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι. Η Διοίκηση έκανε αποδεκτό το αίτημα του κ. Βερμιούλεν.

Στη θέση του κ. Βερμιούλεν, στο τεχνικό επιτελείο της επαγγελματικής ομάδας, αναλαμβάνει, ο Ισπανός, Jose Segura.

O Jose Segura, που ήταν πέρυσι μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ, έχει εργαστεί για διάστημα 8 ετών στην Μπαρτσελόνα τόσο ως βοηθός προπονητή, όσο και στο τμήμα scouting



".






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ