STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Σκωτσέζος διαιτητής του ΑΕΚ - Άρης εγκωμίασε το σύστημα του VAR

Ο Σκωτσέζος διαιτητής, Ρόμπερτ Μάντεν, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Super League μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη | 10 Απριλίου 2022
Ο Σκωτσέζος διαιτητής, Ρόμπερτ Μάντεν, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Super League μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη | 10 Απριλίου 2022 INTIME SPORTS

Ο διαιτητής του ΑΕΚ - Άρης Ρόμπερτ Μάντεν έμεινε κατενθουσιασμένος από την εμπειρία που βίωσε στο ΟΑΚΑ και το έκανε σαφές μέσω Instagram, προχωρώντας μάλιστα και σε ερώτημα για τους συμπατριώτες του για το αν θέλουν VAR και στην Σκωτία.

Λίγους μήνες μετά από το ΠΑΟΚ - Άρης, ο Ρόμπερτ Μάντεν επισκέφτηκε εκ νέου τη χώρα μας για να διευθύνει ματς της Super League Intewetten, με τον Σκωτσέζο διαιτητή να είναι ο άρχοντας στο ΑΕΚ - Άρης (1-2) το βράδυ της Κυριακής και να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από όσα αντίκρισε στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο 43χρονος ρέφερι ανέβασε video στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram από το ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο του Var, ζητώντας μάλιστα από τους ακολούθους του να πουν τη γνώμη τους για το αν θέλουν το σύστημα αυτό να εφαρμοστεί και στην σκωτσέζικη Premieship ενώ παράλληλα έκανε λόγο για αγαστή συνεργασία που είχε με τους συναδέλφους του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

"Ενα από τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια στο καταπληκτικό κέντρο ελέγχου VAR στην Ελλάδα. Θέλετε να υπάρχει VAR και στη Σκωτία τη νέα σεζόν", ήταν το ερώτημα που απεύθυνε μέσω Instastory, για να δημοσιεύσει και ένα video από το ματς, κάνοντας το ακόλουθο σχόλιο:

"Άλλη μια υπέροχη εμπειρία από τη διαιτησία του αγώνα των play off της ελληνικής Super League μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη στην Αθήνα. Φανταστική συνεργασία με Έλληνα τέταρτο διαιτητή και AVAR με κορυφαίο Πορτογάλο VAR".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΡΗΣ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ