ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σνάιντερ απάντησε στις κατηγορίες, περί συμμετοχής του σε διεθνή εγκληματική οργάνωση

Former soccer player Wesley Sneijder holds up the name Denmark during the draw for the UEFA Euro 2024 soccer tournament finals in Hamburg, Germany, Saturday, Dec. 2, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Former soccer player Wesley Sneijder holds up the name Denmark during the draw for the UEFA Euro 2024 soccer tournament finals in Hamburg, Germany, Saturday, Dec. 2, 2023. (AP Photo/Martin Meissner) @2024 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για εμπλοκή του Γουέσλι Σνάιντερ σε διεθνή εγκληματική οργάνωση και για συμμετοχή του σε ξέπλυμα χρήματος έκαναν έξαλλο τον πρώην ποδοσφαιριστή, με τον Ολλανδό να δίνει δυναμική απάντηση μέσω Instagram.

Σάλο έχει προκαλέσει εδώ και μερικές ώρες η είδηση πως ο Γουέσλι Σνάιντερ συνδέεται με τη διεθνή εγκληματική οργάνωση "Comanchero" και πως το όνομά του είναι μεταξύ των υπόπτων που ερευνά από τον Νοέμβριο του 2023 η τουρκική εισαγγελία στην Κωνσταντινούπολη.

Το όνομα του Ολλανδού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή ενεπλάκη μάλιστα και με την κατηγορία του ξεπλύματος χρήματος μέσω της οργάνωσης, με τον άλλοτε μεσοεπιθετικό των Άγιαξ, Ρεάλ, Ίντερ και Γαλατάσαραϊ να περνάει στην αντεπίθεση και να αρνείται τα πάντα, τονίζοντας μέσω μακροσκελούς ανάρτησης πως είναι θύμα στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Σνάιντερ απάντησε στις κατηγορίες, περί συμμετοχής του σε διεθνή εγκληματική οργάνωση

"Τα νέα που διαδόθηκαν για μένα σε διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς, ειδικά σε τουρκικά μέσα, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, έχω συναντηθεί με την αναφερόμενη εταιρίας στο παρελθόν μέσω κάποιων διαμεσολαβητών και οργανισμών.

Οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτή την εταιρία μού παρουσιάστηκαν ως μία πολύ καλή εταιρία και με ενέπνευσαν με εμπιστοσύνη. Τότε, αγόρασα μετοχές από την αναφερόμενη εταιρία με νόμιμο και διάφανο τρόπο. Ωστόσο, στο διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ της αγοράς των μετοχών και της τωρινής κατάστασης, δεν έχω βγάλει κάποιο κέρδος.

Αντιθέτως, είχα οικονομική απώλεια. Δεν έχω λόγο στη διαχείριση αυτής της εταιρίας. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον μου από κάποιο δικαστικό σώμα σχετικά με αυτό το έγκλημα. Σαν να μην έφτανε το γεγονός πως ήμουν θύμα, η εξάπλωση τέτοιων ειδήσεων για μένα στην Τουρκία, με στενοχώρησε βαθιά.

"Μαύρο χρήμα" είναι πιθανότατα ο τελευταίος όρος που θα μπορούσε να μπει δίπλα στο όνομά μου. Δηλώνω πως η είδηση που εξαπλώθηκε δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στην αλήθεια και θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο ότι αν χρειαστεί θα καταφύγω σε νόμιμα μέσα σχετικά με αυτές τις παραπλανητικές πληροφορίες.

Με σεβασμό, ενημερώνω πρώτα το ολλανδικό και το τουρκικό κοινό και έπειτα τον υπόλοιπο κόσμο" έγραψε χαρακτηριστικά, θέλοντας να δώσει μια και καλή τέλος στα σενάρια που τον εμπλέκουν με την παραπάνω σκοτεινή υπόθεση.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ